فرستاده آمریکا به خاورمیانه در دیدار با میشل سلیمان، رئیس‌جمهوری لبنان گفت بدون لبنان صلح در منطقه ممکن نخواهد بود.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، لبنان صحنه ادامه تلاش‌های فرستاده آمریکا به خاورمیانه در شکل بخشیدن به یک طرح جامع و فراگیر صلح در خاورمیانه پس از انجام دور دیگری از مذاکرات صلح میان رهبران اسرائیلی و فلسطینی است. جورج میچل جمعه در دیدار با میشل سلیمان بیروت گفت که آمریکا خود را به حمایت از نیروهای مسلح لبنان متعهد و پایبند می‌داند.
میچل در این دیدار سلیمان را در جریان آخرین تحولات مربوط به گفت‌وگو‌های مستقیم صلح قرار داد. پیش از این چند قانونگذار آمریکایی در ماه آگوست در واکنش به نگرانی‌های ناشی از نفوذی که حزب‌الله ممکن است در داخل ارتش لبنان داشته باشد تحویل صد میلیون دلار کمک نظامی به لبنان را به حالت تعلیق درآورده‌اند.
نماینده آمریکا در خاورمیانه در سفر به لبنان همچنین از مقر نیروهای بین‌المللی حافظ صلح در جنوب لبنان نیز دیدن کرد و پس از دیدار با سلیمان برای دیدار با الیاس المر، وزیر دفاع لبنان و «جان قهوجی» فرمانده ارتش لبنان به وزارت دفاع لبنان رفت. میچل از سوریه به لبنان سفر کرد. وی پیشتر در این هفته هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا را همراهی می‌کرد که میانجی‌گری در مذاکرات مستقیم صلح میان بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیوینستی و محمود عباس، رئیس حکومت خودگردان فلسطینی را برعهده داشت.

کد خبر 93254

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین