رییس هیات مدیره مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران گفت: این مجمع با هدف توسعه اقتصادی بدون راهکارهای سیاسی برای پیشبرد توانمندی های اقتصادی در جهت بهبود وضعیت زندگی تمامی ملت ایران تشکیل شده است.
به گزارش "پابا"، "علامیرمحمد صادقی" رییس هیات مدیره مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران، در اولین نشست خبری در جمع مجموع فعالان توسعه اقتصادی ایران و خبرنگاران با اشاره به تخصصی بودن مجمع فوق افزود: تشکیل مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران به منظور توسعه فراگیر اقتصاد است و در این مجمع شورای سیاست گذاری پیش بینی شده متشکل از اعضای اتاق ایران و روسای اتحادیه ها هستند.
وی اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی و لزوم تعیین سیاست های راهبردی عرصه فعالیت های اقتصادی با هدف ایجاد انگیزه برای رشد و شکوفایی کلیه فعالان اقتصادی و مهیا کردن بستر مناسب برای حرکت به جلو با فراهم کردن وضعیت برابر، برای همه فعالان اقتصادی، سند راهبردی برای تشکیل مجمع فوق است.
صادقی با اشاره به توسعه اقتصاد ایران با استفاده از پتانسیل اقتصادی خاطر نشان کرد: ارائه طرح ها و نظرات مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران با نهادهای موثر از اولویت های اساسی این مجمع است که با فراهم آوردن بستری مناسب و رشد اقتصادی برای رقابت در عرصه بین المللی فراهم می سازد.
وی با اشاره به چشم انداز مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران افزود: تحول در عرصه اقتصادی به نحوی در تولید کالا و خدمات کشور از نظر کیفی و کمی در بازارهای بین المللی قابلیت رقابت داشته باشد تا به رشد اقتصادی برسد که از وظایف این مجمع است.
رییس هیات مدیره مجمع فعالان توسعه اقتصادی ایران در پایان گفت: مجمع فوق از تابعیت های ایرانی غیر انتفاعی و غیر سیاسی تشکیل شده است که هدف آن رشد و توسعه اقتصادی کشور است که بر اساس قوانین اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران است که در راستای بازرگانی صنعتی، معدنی، کشاورزی و خدمات کار خود را شروع می کند.
در ادامه این نشست مسعود دانشمند ـ دبیرکل مجمع فعالان توسعه اقتصاد ایران ـ گفت: هر تشکلی باید شناسنامه خود را ارائه دهد این تشکل کاملا اقتصادی و غیر سیاسی است و تمام کارهای آن در راستای توسعه کشور است. نظرات این مجمع در جهت منافع ملی، توسعه اقتصاد ملی و بهبود وضعیت زندگی تمامی ملت ایران است.
وی ادامه داد: اکنون بحث بر سر این است که در بدنه کمیسیون مجلس یک نفر از بخش تولید وجود ندارد. یک جاهایی برای مبادله مطالب مشکل وجود دارد و حال سعی میشود که در تصمیمسازیهای اثرگذار باشیم در صورت این اتفاق خروجی خوبی برای نشان دادن جایگاهمان دارا میشویم.
در ادامه احمد پورفلاح ـ عضو هیات مدیره مجمع ـ اظهار کرد: برای حفظ دستاوردهای تا به امروز بخش خصوصی که خیلی هم آسان به دست نیامده و برای دستیابی به آرمانها و رسیدن به شرایط ایدهآل نیاز به یک هسته که تمام فعالیتها اعم از بازرگانی، کشاورزی و صنعت را شامل میشود، احساس میکردیم این مجموعه تشکیل شد که برای رسیدن به اهداف بزرگتر فعال باشیم بی تردید این راه سخت است.
جعفر ذرهبینی اصفهانی ـ عضو هیات مدیره مجمع ـ نیز یکی از اساسیترین اهداف و وظیفه مجمع، ارتقا و مشخص کردن بخش خصوصی در تعیین سیاستگذاری اقتصادی کشور دانست.
'ابراهیم جمیلی' نایب رییس هیات مدیره نیز با تاکید بر ضرورت حضور همهی فعالان اقتصادی در مجمع عنوان کرد: پیگیری اجرای تصمیمات از جمله وظایف مجمع بشمار میآید.
'محمدرضا بهرامن' دیگر نایب رییس هیات مدیره تعامل با قوای سه گانه، دستگاههای اجرایی و پژوهشی کشور بمنظور ایجاد درک مشترک در راستای تامین منافع فعالان اقتصادی، ارایه راهبردها و وضعیت اقتصادی موجود ومطلوب با لحاظ اولویتها را از راهبردهای تشکیل مجمع برشمرد.
وی با بیان اینکه پایش مستمر چالشها، آسیبها و بازخوردهای اقتصادی کشور و ارایه پیشنهادهای علمی و کاربردی مناسب از جمله برنامههای پیش روی مجمع محسوب می شود، افزود: بسترسازی حضور موثر در عرصه تصمیم گیری کشور جهت حل معضلات اقتصادی و توسعه اقتصاد جزو استراتژی مجمع فعالان توسعه اقتصاد قرار دارد.
بهرامن ادامه داد: اقتصاد تولید محور با رویکرد صادرات از تاکتیکهای مجمع محسوب می شود و اعتقاد به صادرات به عنوان محور توسعه اقتصادی، جلب و حمایت فعالان اقتصادی و سایر ذینفعان در سطح ملی و بینالمللی جزو برنامههای مجمع بشمار میآید.
'احمد پورفلاح'عضو هیات مدیره نیز تحول در عرصههای اقتصادی کشور به نحوی که تولید کالا و خدمات از نظر کیفی و کمی در بازارهای بینالمللی قابلیت رقابت داشته باشد را استراتژی مجمع بیان کرد و ادامه داد: براین اساس باید این تحول منجر به رشد اقتصادی پایدار و بهبود شاخص های زندگی همتراز با کشورهای پیشرفته گردد.
دکتر ایرج حسابی نیز در ادامه یادآور شد که بخش خصوصی باید در کنار دولت باشد.
نظر شما