۰ نفر
۳۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۳

سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه در دیدار امروز سه شنبه خود با جانشین امیر و ولیعهد قطر، پیام رئیس جمهوری اسلامی ایران خطاب به امیر این کشور را تسلیم وی کرد.

به گزارش فارس، «عبدالله سهرابی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوحه در دیدار امروز سه شنبه خود با «شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» جانشین امیر و ولیعهد قطر پیام محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران خطاب به «شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی» را تسلیم کرد.

این پیام در ارتباط با پیگیری توسعه همه جانبه و بیش از پیش روابط فیمابین دو کشور دوست و همسایه، مسائل مبتلابه منطقه‌ای و بین‌المللی به ویژه موضوعات و مسائل در دستور کار شصت و پنجمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد و نقش این سازمان در حل و فصل بحران‌های جهانی به ویژه بحران اقتصادی جهان و مقابله با فقر و بی‌عدالتی و کانون‌های بحرانی است.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی جانشین امیر و ولیعهد قطر ضمن ابراز خرسندی از روند روابط دوستانه بین تهران و دوحه به ویژه سفر موفقیت آمیز اخیر رئیس جمهور کشورمان به قطر و دیدارها و مذاکرات سازنده وی با امیر در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی از ابتکار عمل و مواضع جمهوری اسلامی ایران در جهت حمایت از ثبات و امنیت منطقه تقدیر کرد و افزود: روابط دوجانبه بین جمهوری اسلامی ایران و دولت قطر در راستای مصالح و منافع و ایجاد فضای دوستی و برادری بین کلیه کشورهای منطقه و جهان می‌باشد و این ملاقات‌ها و مشورت‌ها بین امیر قطر و رئیس جمهوری اسلامی ایران در نیویورک تداوم پیدا خواهد کرد.

ولیعهد قطر همچنین با اشاره به اهتمام سران دو کشور برای پیگیری جدی توسعه همه جانبه روابط به ویژه در عرصه‌های اقتصادی و بازرگانی از تلاش‌های سفیر کشورمان در این خصوص تقدیر کرد و خواستار تداوم این پیگیری‌ها شد.

سهرابی نیز در ابتدای این دیدار ضمن ابلاغ سلام‌های گرم محمدرضا رحیمی معاون محترم اول رئیس جمهور به ولیعهد قطر گزارشی از روند تلاش‌ها و پیگیری‌ها و مذاکرات اخیر صورت گرفته بین مسئولین ذیربط قطری و ایرانی برای توسعه همه جانبه روابط بین دو کشور ارائه کرد.

سفیر کشورمان همچنین از اهتمام امیر و ولیعهد و نخست وزیر قطر به توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران تقدیر کرد و افزود: خوشبختانه با اهتمام و توجه سران دو کشور و پیگیری مسئولین اجرایی در دو دولت گام‌های خوبی برای توسعه روابط برداشته شده است که امیدواریم این روند تسریع و تسهیل یابد.

شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر عصر دیروز برای شرکت در جلسات شصت و پنجمین دوره نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به همراه همسرش شیخه موزه بنت ناصر المسند و شیخ حمد بن جاسم بن جبر آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر و یک هیئت عالیرتبه عازم نیویورک شده و ساعاتی قبل در نیویورک حضور پیدا کردند.

کد مطلب 94403

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین