انتشار خبری مبنی بر حضور 11 بازیکن با عنوان جعلی تیم ملی توگو در دیدار دوستانه مقابل بحرین، به سرعت سرتیتر تمام خبرگزاریها را به خود اختصاص داد.
تیم ملی بحرین سه شنبه 16 شهریور در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی توگو به میدان رفت و 3 بر صفر این تیم را شکست داد، هرچند سران فدراسیون این کشور آفریقایی بعدا اعلام کردند اساسا از وجود این بازی دوستانه بی اطلاعند و 11 بازیکنی که مقابل بحرین به میدان رفته اصلا توگویی و حتی فوتبالیست نبودهاند!
پس از این اظهار بی اطلاعی، سران فدراسیون فوتبال بحرین، نامه فدراسیون فوتبال توگو را نشان دادند که مهر و امضای رسمی داشت و از بحرین برای انجام این دیدار دوستانه دعوت کرده بود. این نامه به امضای ژنرال کودزو سلمان، رییس سابق فدراسیون فوتبال توگو رسیده بود.
با پیگیری بحرینیها، اسناد تازهای از این پرونده به دست آمد. کودزو سلمان پس از مشاهده نامه اعلام کرد نقشی در انجام این دیدار دوستانه نداشته و امضای او جعل شده است. پس از این ادعا، کمیته ملی امورغیرنظامی توگو وارد کار شد و دو تن از اعضای پیشین کمیته فدراسیون فوتبال این کشور را برای ادای پارهای توضیحات درخصوص ارسال نامه با امضای جعلی به فدراسیون فوتبال بحرین به این کمیته فراخواند.
همچنین شانیل بانا، مربی پیشین توگو، که به دلیل رسوایی و زدوبند مالی از کار برکنار شده بود، از دیگر متهمان این پرونده است که فراری است و نشانی از او در دست نیست.
ژروم والکه، دبیرکل فیفا درخصوص این پرونده گفت: با رییس فدراسیون فوتبال توگو در تماس هستیم و امدیواریم این پرونده هر چه سریعتر به پایان برسد.
کریستوف چائو، وزیر ورزش توگو در نامهای به مقامات قضایی خواهان محاکمهی خاطیان این پرونده و محکومیت کیفری آنان شد.
نظر شما