به گزارش خبرآنلاین، علی ادیانی راد نماینده قائمشهر به عنوان یکی از طراحان، از توصیه رهبری انقلاب به نمایندگان برای نظارت بر عملکرد مجلس به عنوان یکی از ضرورتهای این طرح یاد کرد و گفت: با این طرح شان و جایگاه مجلس و نمایندگانش حفظ خواهد شد.
مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در حالی که توصیه رهبری به مجلس را جدی میدانست، نسبت به تعجیل در بررسی این طرح، اعتراض کرد و گفت: بررسی فوری این طرح ممکن است شرایطی را برای تضعیف نمایندگان ایجاد کند و مانع از مصونیت قانونی نمایندگان شود. وی بر این اساس خواستار بررسی طرح نظارت مجلس بر عملکرد نمایندگان به شکل عادی و بدون فوریت شد تا نظر رهبری را هم تامین کند.
اما محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس، این طرح را مهم و ضروری خواند و در موافقت با آن گفت: سه ماه از زمان فرمایش رهبری گذشته است و نباید گفت که ارائه این طرح با عجله بوده است. تازه با تصویب یک فوریت آن، بررسیاش در کمیسیونها ادامه خواهد یافت و افتخاری برای مجلس هشتم خواهد بود.
پس از این مذاکرات برای یک فوریت این طرح رای گیری شد که به تصویب نرسید. به این ترتیب این طرح به شکل عادی در مجلس بررسی خواهد شد.
طرح نظارت مجلس بر نمایندگان با 150 امضا و قید یک فوریت در دستور کار جلسه امروز مجلس قرار گرفت.
کد خبر 95419
نظر شما