۰ نفر
۱۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۴:۳۹

رئیس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در مراسم بزرگداشتش گلایه‌های خود را از وزارت علوم مطرح کرد

به گزارش خبرنگار ما، مهدی گلشنی عصر شنبه در مراسم نکوداشتی که برای وی در این پژوهشگاه برگزار شد گفت: قضیه برکناری بنده دو سال سابقه دارد. وزیر دو سال پیش پیغام داده بود که حتی اگر یک‌روز از دوران وزارتم باقی‌مانده باشد گلشنی را از کار برکنار می‌کنم.

گلشنی افزود: این حق قانونی وزیر است که رؤسای دانشگاهها و پژوهشکده‌ها را بردارد اما این تغییرات باید بر اساس مصلحت اجتماع و جامعه باشد. فقدان اخلاق و ادب اسلامی در محیط وزارتخانه چیزی بود که بنده را بسیار آزار می‌داد به همین دلیل در دو سال گذشته در هیچ جلسه‌ای شرکت نکردم. وی با بیان اینکه نباید با اعضای هیأت علمی اینگونه رفتار کرد گفت: یک سال گذشته به وزیر نامه‌ای دادم و در آن برای ایشان توضیح دادم که شبکه الجزیره قطر می‌خواهد برنامه علمی با حضور شخصیتهای درجه اول علمی در رابطه با علم، فرهنگ و آینده برگزار کند و تمام هزینه‌های رفتن من نیز توسط آنها تأمین خواهد شد و وی پاسخ داد به شرط عدم پرداخت هیچگونه هزینه‌ای از طرف پژوهشگاه می‌توانم به سفر بروم.

رئیس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی اضافه کرد: بحثهایی که در این کنفرانس مطرح می‌شد تجلی ایران بود اما وزیر علوم عنوان می‌کرد به شرط عدم هزینه می‌توان در این برنامه شرکت کرد.

وی اظهار داشت: در سی‌ام شهریورماه 87 یک نامه خصوصی به وزیر نوشتم و به وی گفتم هیچکدام از نامه‌ها و درخواستهای ما جواب داده نمی‌شود اما این بار نیز پاسخی دریافت نکردم. در سال 86 درباره مقالات علمی، پژوهشی و مقالاتی که در مجلات ISI چاپ می‌شدند گزارش مفصلی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی دادیم که در این گزارش تأکید شده بود بسیاری از این مقالات بر اساس شاخص خوبی منتشر نمی‌شوند و حتی بسیاری از این مقالات ارزشمند نیستند. ما پیشنهاد اصلاح این وضعیت را دادیم و مورد موافقت ریاست جمهور نیز قرار گرفت و مقرر شد دو وزارتخانه آئین‌نامه‌ای را تهیه و کمیته‌ای را تشکیل دهند.

وی بی‌توجهی به مسائل فرهنگی را مشکل دیگری عنوان کرد و گفت: در حالی که ما نسبت به این مسئله بی‌خیال هستیم غرب برعکس عمل می‌کند. آنها حرفشان این است که فرد فرهنگی اجتماع را بیشتر می‌فهمد اما ما از مسائل فرهنگی خودمان کاملاً غفلت کرده‌ایم و این باعث شده نسبت به فرهنگ اسلامی و ملی خودمان کاملاً بیگانه شویم.

رئیس سابق پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی توجه به سطح و غفلت از عمق را مشکل دیگر جامعه علمی کشور دانست و گفت: محیط ما بسیار سطحی‌نگر شده است. همواره از توسعه صحبت می‌کنیم اما اگر از برخی مسئولان بپرسیم تعریف شما از توسعه چیست نمی‌دانند.

بزرگداشت دکتر مهدی گلشنی رئیس پیشین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی عصر شنبه با حضور اساتید و اعضای این پژوهشگاه برگزار شد.

کد خبر 9594

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام GB ۱۰:۰۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۱
    0 0
    احتمالا منظور وزیر محترم یک گلشنی دیگر بوده است، چراکه عنوان چنین جمله ای به معنای ضد اصولگرایی بودن و خودکشی در جامعه علمی و فرهنگی کشور است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین