به گزارش فارس:

رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح تغییر در ساختار پژوهشی آموزش و پرورش به تصویب شورای عالی اداری رسیده است و پس از امضای رئیس جمهور، ابلاغ می‌شود.

مجید قدمی با اشاره به طرح وزیر آموزش و پرورش مبنی بر الحاق مؤسسات پژوهشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی این وزارتخانه به پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش اظهار داشت: این طرح اخیراً در شورای عالی اداری به تصویب رسیده است.

وی افزود: با اجرایی شدن این طرح پس از امضای رئیس جمهور و ابلاغ آن، با سپردن پژوهش‌های کلان آموزشی و پرورشی به یک مرجع واحد مانند پژوهشگاه مطالعات، موازی کاری در برنامه‌های پژوهشی وزارت آموزش و پرورش و انجام کارهای جزیره‌ای در این رابطه از بین خواهد رفت و از تمام ظرفیت‌ها برای پژوهش در عرصه تعلیم و تربیت استفاده می‌شود.

قدمی ادامه داد: بودجه پژوهشی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در حال حاضر یک میلیارد تومان است که شامل 400 میلیون تومان در بخش مؤسسات و پژوهشکده‌ها و 600 میلیون تومان به‌عنوان حقوق اعضای هیئت علمی و کادر پژوهشی است.

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش تصریح کرد: پس از اجرایی شدن طرح مذکور، این بودجه از سازمان پژوهش جدا و به اعتبارات پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش افزوده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: البته اعتبارات لازم برای انجام پژوهش‌های جزئی و نظرسنجی‌های موردی محفوظ بوده و در اختیار سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی باقی خواهد ماند.

کد مطلب 96322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین