به گزارش ایسنا،

سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز پس از شکست تیمش برابر مس سرچشمه در هفته دوم لیگ دسته یک گفت: مدافع خودمان به عمد باعث ایجاد یک موقعیت پنالتی به ضرر تیم شد.

علی فیروزی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان، با بیان این مطلب اظهار کرد: ما شروع خوبی داشتیم و موقعیت‌های بسیار خوبی را نیز ایجاد کردیم اما، متاسفانه نتوانستیم از این موقعیت‌ها بهره‌ ببریم. به دلیل در اختیار نداشتن بازیکنان اصلی به ناچار از چهار مدافع جوان در ترکیب تیم استفاده کردم که توانایی بازی در مواقع حساس بازی را نداشتند و موجب اشتباهات فاحشی شدند.

فیروزی درمورد دلایل دریافت گل‌های تیمش در این بازی گفت: گل اول را کاملا برخلاف جریان بازی و در شرایطی که توپ و میدان را در اختیار داشتیم، دریافت کردیم. این گل بر اثر اشتباه فاحش و بی‌مورد خط دفاعی تیم ما صورت گرفت.

او در مورد گل دوم دریافتی تیمش عنوان کرد: امیدوارم حدس من اشتباه باشد و اشتباه کرده باشم ولی معتقدم بازیکن ما در لحظه‌ای که دروازبان‌مان توپ را کاملا دریافت کرده بود، به عمد پیراهن مهاجم تیم حریف را کشید و باعث پنالتی شد. گل سوم را نیز از روی یک ضربه‌ای ایستگاهی دریافت کردیم که خطای ایجاد این موقعیت را نیز بازیکن ما به عمد روی خط 18انجام داد.

فیروزی با اشاره به این‌که در زمان مناسب تمام حرفایش را خواهد زد، تصریح‌کرد: در صورت اطمینان کامل از عمدی بودن اشتباه مدافع تیم که باعث دریافت گل دوم ما شد، با او برخورد شدیدی خواهم کرد. با آوردن اسم این بازیکن مشکلی ندارم ولی می‌خواهم شکم تبدیل به یقین شود. مس سرچشمه تیمی نبود که ما را در اهواز شکست دهد. ما بازیکنانی همانند مجاهد خذیراوی، بیگی و کریمی را در این بازی در اختیار نداشتیم. همچنین نتوانستیم از دیگو به دلیل صادر نشدن کارت بازی‌اش استفاده کنیم. هیچ کس مشکلات تیم ما را نمی‌بیند و تنها علی فیروزی را می‌شناسند.

کد خبر 99119

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین