خیار گیاهی از خانواده کدوییان از جنوب شرق آسیا می‌باشد و محصول فصل گرم است و در دمای ۳۰-۱۸ درجه سانتی‌گراد بهترین رشد خود را دارد. این محصول در سه نوع خیار بوته‌ای، گلخانه‌ای و درختی کشت می‌شود.

در این گزارش تصویری برداشت خیار بوته‌ای در اراضی روستای ابرلاق سفلی در شهرستان تویسرکان‎ همدان را مشاهده می‌کنیم.

عکس‌ها: میزان
۶۱۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی US ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۳
    1 0
    فک کردم آناناس یا اووکادو ه چقدر باحال تیتر میزنی خبر