مهر نوشت: با حکم وزیر ارتباطات، امیر محمدزاده لاجوردی به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شدند.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن تقدیر و تشکر از سید محمدامین آقامیری، در حکمی امیر محمدزاده لاجوردی را به سمت «معاون وزیر و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی» منصوب و ضمن تقدیر و تشکر از امیر محمدزاده لاجوردی، در حکمی محمد جعفرپور را به عنوان «معاون وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت» منصوب کرد.

همچنین وزیر ارتباطات در حکم دیگری امیر محمدزاده لاجوردی را با حفظ سمت به عنوان «جانشین وزیر در امور ارتباطات» منصوب کرد. بر اساس این حکم که به موجب بخشنامه ۴۱۵۵ سازمان امور اداری و استخدامی صادر شده است، راهبری شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و سایر بخشهای مرتبط با تحقیق، توسعه و امنیت ارتباطات در وزارتخانه به لاجوردی تفویض شده است.

در این حکم، تمامی بخش‌های ستادی و سازمان‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف به همکاری با لاجوردی برای توسعه ارتباطات با کیفیت، پرسرعت و امن در کشور و پیشبرد اهداف و امور محوله شده اند.

۵۸۵۸

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =