دو ماه دیگر به آغاز ماه مبارک رمضان زمان باقی است و طبق روال هر سال شبکه‌های سیما در حال تدارک ساخت سریال‌های مناسب این ماه هستند.

بهناز شیربانی: طبق روال هر سال، از چند ماه باقی مانده به آغاز ماه مبارک رمضان گمانه زنی‌های بسیاری در مورد این که چه سریال‌هایی در جدول پخش تلویزیون قرار می‌گیرد وجود دارد.

در این میان شبکه یک سیما سریال «دودکش» ساخته محمد حسین لطیفی را برای پخش از این شبکه در نظر گرفته است و در حال حاضر احتمال پخش این سریال در ایام ماه مبارک رمضان بیشتر است.

سریال «دودکش» درباره دو خانواده است که زندگی ساده‌ای دارند و یک قالیشویی را اداره می‌کنند، اما هر بار ماجرا‌ها و مسایلی برای آن‌ها اتفاق می‌افتد. 

 بهنام تشکر، هومن برق نورد، سیما تیرانداز، الناز حبیبی، نگار عابدی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند. 

 محمد حسین لطیفی پس از 4 سال دوری از تلویزیون با ساخت «دودکش» به رسانه ملی بازگشته است. سریال‌های «وفا»، «صاحبدلان»، «نردبام آسمان» از جمله آثار لطیفی در تلویزیون است.

سریال «خروس» نیز از جمله سریال‌هایی است که احتمال پخش آن در ماه رمضان از شبکه دو سیما بیشتر است. تصویربرداری این سریال طنز به کارگردانی سعید آقاخانی به پایان رسیده است و مراحل تدوین را سپری می‌کند. به جز این سریال دو مجموعه به نام‌های «اتاقی روی تپه» و «همه بچه‌های ما» را نیز در مرحله تولید دارد که مشخص نیست در ‌‌نهایت کدام سریال برای پخش در ماه مبارک رمضان قطعی خواهد شد.

حمید لولایی، جواد رضویان، یوسف تیموری، اکبر اکبری مبارکه، مرضیه صدرایی، سپند امیر سلیمانی، مهسا کریم‌زاده، ملیکا شریفی نیا، دانیال معصومی، سیروس میمنت، بهشاد شریفی، حمید لیقوانی، کریم قربانی، عاطفه قربانی و عزت الله مهر آوران دراین سریال نقش‌آفرینی می‌کنند. 

 «خروس» روایتی است از زندگی پدری که دچار مشکل غیرمنتظره‌ای می‌شود. این مشکل خانواده را به تکاپو می‌اندازد و پسر خانواده با همفکری دوستانش تلاش می‌کند تا چاره‌ای برای رفع این مشکل بیاندیشند. در نقشه بچه‌ها، مغز متفکر یک خروس است.

سریال «دزد و پلیس» که سال گذشته روی آنتن شبکه سه سیما رفت آخرین ساخته سعید آقاخانی در تلویزیون بود.

 

 شبکه سه سیما نیز سریال «مادرانه»را در جدول پخش خود دارد و از میان تولیدات این شبکه احتمال پخش آن برای ایام ماه مبارک رمضان بیشتر است. جواد افشار تصویر برداری این سریال را در فروردین ماه آغاز کرد  و در خلاصه داستان این مجموعه تلویزیونی آمده است: اردلان تمجید ۲۰ سال پیش، پس از‌‌ رها کردن نامزد سابقش مریم (، با زنی متمول به نام رعنا  ازدواج می‌کند. حالا این ازدواج به جدایی رسیده و زن، بچه‌هایش را می‌خواهد، ولی مرد امتناع می‌کند.

  مهدی سلطانی، لعیا زنگنه، شقایق فراهانی، مهرداد ضیایی، عباس غزالی، هستی مهدوی‌فر از جمله بازیگران این سریال هستند.

 

«دروازه بهشت»عنوان مجموعه ای است که مراحل تصویربرداری را سپری می کند و احتمال پخش آن در ایام ماه مبارک رمضان از شبکه تهران زیاد است. اکبر عبدی، مجید مظفری، مریم امیرجلالی، لاله اسکندری، شهره لرستانی، افشین هاشمی، اردشیر کاظمی و گیتی معینی در این سریال ایفای نقش می کنند.«دروازه بهشت» روایتی است از زندگی خانواده ای که  یک خواستگاری، پای ماجراهای زیادی را به زندگی آن ها باز می‌کند. مهدی صباغ زاده کارگردانی این سریال را عهده دار است .

 

در فرصت باقی مانده به آغاز ماه مبارک رمضان نمی توان پیش بینی دقیقی از آثاری که روانه آنتن تلویزیون خواهد شد داشت و تنها باید امیدوار بود که  تلویزیون دست به گزینش و ساخت آثاری بزند که در جذب مخاطب موفق باشد و یا به تعبیری مخاطب را در این ایام پای رسانه ملی نگه دارد. 

 

سریال هایی که از سال 1380 تا1391 در ماه مبارک رمضان روی آنتن رفت:

 

نام سریال

شبکه

کارگردان

سال پخش

«چراغ‌های خاموش»

یک

کاظم بلوچی

1380

«نسیم رویا»

یک

کاظم بلوچی

1381

«یکی مثل من»

یک

محسن شاهمحمدی

1382

«اگه بابام زنده بود»

یک

همایون اسعدیان

1383

«مرده متحرک»

یک

رضا کریمی

1384

«صاحبدلان»

یک

محمدحسین لطیفی

1385

«اغما»

یک

سیروس مقدم

1386

«روز حسرت»

یک

سیروس مقدم

1387

«نردبام آسمان»

یک

محمدحسین لطیفی

1388

«در مسیر زاینده‌رود»

یک

حسن فتحی

1389

«سقوط یک فرشته»

یک

بهرام بهرامیان

1390

«راز پنهان»

یک

فلورا سام

1391

«مهمانی از بهشت»

دو

عبدالله باکیده

1380

«نو عروس»

دو

بیژن میر باقری

1381

«رویای ناتمام»

دو

جواد اردکانی

1382

«کمکم کن»

دو

قاسم جعفری

1383

«او یک فرشته بود»

دو

علیرضا افخمی

1384

«آخرین گناه»

دو

حسین سهیلی زاده

1385

«میوه ممنوعه»

دو

حسن فتحی

1386

«مثل هیچکس»

دو

عبدالحسین برزیده

1387

«عبور از پاییز»

دو

مسعود شاه محمدی

1388

«ملکوت»

دو

محمد رضا آهنج

1389

«سی‌امین روز»

دو

جواد افشار

1390

«چمدان»

دو

خسرو ملکان

1391

«گمگشته»

سه

رامبد جوان

1380

«همراز»

سه

سامان مقدم

1381

«عروج»

سه

سیروس مقدم

1381

«بخاطر تو»

سه

اکبر منصور فلاح

1382

«خانه به دوش»

سه

رضا عطاران

1383

«متهم گریخت»

سه

رضا عطاران

1384

«زیر زمین»

سه

علیرضا افخمی

1385

«یک وجب خاک»

سه

علی عبدالعلی‌زاده

1386

«بزنگاه»

سه

رضا عطاران

1387

«پنجمین خورشید»

%

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
    99 23
    هر سال که سریال های معناگرا درست میکنند نتیجه اش میشه خود کشی چند بچه برای اینکه ببینند اون دنیا چه خبره، یا اینکه روح بشن ببینن مامان باباشون پشت سرشون چی میگن. بعد تو سایتتون طومار میزارین که چرا مردم ماهواره نگاه میکنن.
  • بدون نام IR ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
    40 13
    دل خوش سیری چند ؟؟
  • بدون نام IR ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۵
    32 9
    باز هم از ان فیلمهای ننه من غریبم و خانه تکانی و اوارگی و کیک و شیرینی مسموم و امثال ان احتمال زیاد میخواهید تولید کنید.
  • بدون نام IR ۰۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    78 16
    بابا رضا عطاران باز قبلا یه فیلمی درست می کرد می خندیدیم اینا که همش غم و غصه اس
    • محمد IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
      16 4
      در حال حاضر بايد اميدوار باشيم كه اينا به پخش برسن. چون 3 تاشون طنزن و دوتاشو آقاخاني و لطيفي ميسازن و يكيشم كه اكبر عبدي بازي كرده. روز آخر يه سريال درجه 5 پخش ميشه.
  • بدون نام IR ۰۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    47 6
    آقای رضا عطاران آقای رضا عطاران به دادمان برسید
  • بدون نام IR ۰۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    39 5
    هرکی توی ایران واسه مردم کارکنه از صحنه محوش میکنن. مثلا رضا عطاران. نمیدونم چرا ولی توی چهار سال اخیر فیلم های کمدی به شدت کاهش یافته و محوز ساخت و پخش پیدا نمی کنند
  • محمد IR ۰۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    16 6
    بازگشت لطيفي به تلويزيون اميدوار كنندست. فكر كنم بين چند سال اخير بهترين سريال هاي رمضان امسال باشن. با اينحال بايد منتظر بود و ديد. البته احتمال پخش اينها فقط 10% هست . روز آخر با بدترين گزينه ها جايگزين ميشن. هرچند كه جاي خالي سريال هايي مثل متهم گريخت و اغما و ميوه ممنوعه هرسال حس ميشه.
  • بدون نام IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    31 5
    نه عیدفیلم طنز درست میکنن نه ماه مبارک رمضان. قبلا روزه که میگرفتی میگفتی کی شب بشه که فیلم طنزو ببینم یکم شاد شم اما حالا همش شده غم. بابا عطاران.مدیری و بقیه پس کجان.
    • محمد IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
      16 13
      درست هم كنن روز آخر با يه سريال بي ربط جايگزين ميشه.
  • ali IR ۱۲:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    10 7
    به امید خدا سریالهای خوبی باشن. بعضی از دوستان هم که فقط بلدن فاز منفی بدن، هنوز سریالهای امسال رو ندیده دارن قصاص قبل از جنایت میکنن. درسته انتقادهای زیادی به صدا و سیما وارده اما بهتره از هنرمندان کشورمون حمایت کنیم، مشکل صدا و سیما در مدیران ناکاربلد و ضعیفه نه هنرمندان توانای کشورمون، با اینکه قرار نیست همه سریالها طنز باشن اما یکی دو تا از سریالهای ماه مبارک امسال طنز هستند، درسته رضا عطاران و مهران مدیران باید به تلویزیون برگردن و انشاءالله برخواهند گشت اما باید بگم سبک کارهای سعید آقاخانی کاملا مشابه رضا عطارانه و سریال دزد و پلیس هم فوق العاده بود، ضمن اینکه بازگشت محمدحسین لطیفی به تلویزیون نویدبخش روزهای خوبی است، لطیفی هیچوقت کار ضعیف نساخته و مطمئنا باید شاهد اثری فاخر باشیم.
  • محمدرضا صادق زاده IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    46 4
    من الانم دارم خانه به دوش از شبکه تماشا و بزنگاه رو از آی فیلم می بینم و لذت میبرم. هیچکی رضا عطاران نمیشه یه دونست
  • بدون نام IR ۰۲:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۱۰
    23 12
    فقط منتظر سریال طنز قوی هستیم. امیدواریم..... جای عطاران و مهران مدیری خالیه
  • حسین IR ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۸
    20 8
    واقعا جای رضا عطاران خالیه
  • مریم A1 ۱۸:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    16 2
    واقعا متاسفم که هر کارگردانی که فیلم طنز می سازد و چند صباحی مردم را خوشحال میکند را دیگر نمی گذارند فیلم بسازد مثل عطاران مهران مدیری که ما از سریالهایشان خاطرات خوبی داریم و اگر صد بار دیگر ببینیم باز هم برای همه تازگی دارد.
  • زری A1 ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    14 6
    فــــــــــــــقـــــــــــــطـــــــــــ رضـــــــــــــــا عطـــــــــــــــــــاران و حســــــــن فتــــــــــــحی فقط خانه بــــــه دوش و میــــــــــــوه ممنـــــــــــوعه
  • سلناگومز IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۴
    5 10
    فیلم های ایران همیشه بد بوده این هم حتما مثل اوناست
  • ایران IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۶
    4 3
    لطفا وقتی دارید فیلم تهیه می کنید کمی دقت کنید که مثل هر سال نباشه...
  • ایتا IR ۲۰:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
    11 7
    ماه رمضون فقط ماه عسلش خوبه اونم بااجرای احسان علیخانی
    • علی IR ۰۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸
      3 8
      واقعا که گل گفتی
  • لیلی IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۸
    11 7
    سلام واقعا با دوستمون موافق هستم که جای رضا عطاران خالی هست واقعا چرا عزیزایی مــانند رضا عطاران و مهران غفوریان ومهران مدیری دیگه نیسند و تبدیل به یک سایه شدند.چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • آکو IR ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
    4 1
    بابا اینا هم فیلم شد فیلم فیلم رضا عطاران همش فیلم ها غمگین و بیخودی میزارین فیلم فیلم هایی مثل بزنگاه متهم گریخت خانه به دوش ترش و شیرین و ... جمع کنین این فیلم های الکی رو بابا نه عید نه رمضان تلویزیون هیچی نداره همش الکی نمایش میدن
  • راحله IR ۰۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۱
    2 4
    هیچکدومشون غیر از دودکش قابل دیدن نیستن
  • حسین A1 ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۵
    1 0
    باسلام لطفا به سیمای جمهوری اسلامی بفرمایید.ماه مبارک رمضان ، یکی از اعیاد بسیار مهم می باشد. چرا بعضی از سریال ها وبرنامه ها این قدر ناراحت کننده و اعصاب خردکن می باشد .مردم پس ازیک روز روزه داری نیاز به انرژی وروحیه شاد دارند ولیکن با بعضی ازاین فیلم ها(مثلا سریال مادرانه و...) امسال ویا درسالهای گذشته به نوعی دیگر ... - چراهر ساله دراین ماه عزیز اوقات این ملت بزرگ را تلخ می کنید. -متذکر شوید فیلم وسریال های شاد وآموزنده پخش شود. - مطمئن باشید وضعیت موجود افسردگی را افزایش می دهد.
  • ملیحه A1 ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۷
    0 0
    منم موافقم با نظر هاتون. ولی هیچ سریالی به قشنگی سریال ملکوت نميشه. من اگه صد بار ببینم بازم کلمه. عالی بود
  • سید حسام A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    0 0
    للطفا سریال گنج مظفر را در تلویزیون پخش کنید
  • هانيه IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۷
    0 1
    سلام ميخوام از شبكه اي فيلم تشكر كنم كه به فكرمون هستند مرسيييييييييييييييييييييييييييييي لبخندددددددددددددد ولي من در ماهه رمضان بيشتر دلم ميخواد سريالهايه طنز و خنده دار ببينم حتي ageh خانوادكي باشه يا تعداده بازيكران سريال هايه تلويزيوني زياد باشه در مورده ما جوانان باشه اشكالي نداره خييييييييييييييييييلي هم خوبه ممنون كه به فكره ما هستيد ممنون