همزمان با مسابقه نیمه نهایی جام کنفدراسیونها بین برزیل و اروگوئه تجمع مخالفان در اطراف استادیوم محل برگزاری این بازی به خشونت کشیده شد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه خبری یورونیوز،دیلما روسف، رئیس جمهوری برزیل پیشنهاد برگزاری همه پرسی در رابطه با اصلاحات اقتصادی و سیاسی را مطرح کرده است و وعده داده که برای پروژه های رفاهی بودجه ویژه ای در نظر گرفته شود.

خواسته اصلی ده ها هزار نفر از مردمی که در شهرهای بزرگ برزیل به خیابانها آمده اند شرایط بهتر آموزشی و بهبود خدمات اجتماعی است.

اعتراضهای سراسری در شهرهای مختلف، از تظاهرات در شهر سائو پائولو و در اعتراض به افزایش ناگهانی قیمت بلیت اتوبوسها آغاز شد.

به جز افزایش قیمت هزینه حمل و نقل عمومی، معترضان از افزایش هزینه های جام جهانی سال آینده که فشار آن بر دوش مردم است هم خشمگین هستند.

برزیل در بیست سال گذشته شاهد چنین تظاهرات گسترده ای نبوده است.

منبع: عکس ها رویترز

49261

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    16 2
    اقا این چه مسخره بازی که نمیشه عکس دانلود کرد!
    • بی نام IR ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
      8 0
      خوب برداشتند که کپی پیست نکنی دیگه
    • کیا A1 ۰۰:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
      1 0
      میشه، اگه با مرورگر موزیلا کار می کنی کلیک راست کن رو صفحه عکس گزینه save page as رو انتخاب کن تو یه فولدر همه عکسارو بهت میده.
  • یونس IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    5 6
    روسف هم باید مثل قذافی کنار بره تا کشور برزیل دوباره آروم بشه
  • بی نام A1 ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۷
    0 0
    حکومت ها اکثرا به سياق ملت ها نيستند در تمام کره خاکي