مسابقه «زن شایسته مسلمان» با حضور زنان مسلمان از سر تا سر جهان در جاکارتا، پایتخت اندونزی برگزار شد.
شفقنا نوشت:
مسابقه ای با عنوان «زن شایسته مسلمان» دیروز در جاکارتا برگزار شد که تعداد زیادی از زنان مسلمان از سر تا سر جهان در آن شرکت کردند. این مسابقه در پاسخ به «مسابقه زیباترین زن جهان» در جاکارتا برگزار شد که مورد اعتراض مسلمانان این کشور قرار گرفته بود.
با اعتراض به مسابقه «زیباترین زن جهان» مسئولان برگزار کننده آن را مجبور کردند تا محل مسابقه را از پایتخت به جزایر بالی منتقل کرده و بخش های نامناسب آن را نیز حذف کنند.
گروه دفاع از حقوق زنان مسلمان در اندونزی در همین راستا مسابقه «زن شایسته مسلمان» را برگزار کرد که از ملاک های آن، حفظ موازین اسلام درباره حجاب بود و چگونگی نمایش فرهنگ اسلامی در طراحی لباس ها اهمیت است. از همین رو شرکت کنندگان در این مسابقه بر خلاف مسابقات رایج زنان زیبا، نه تنها از آرایش استفاده نکردند بلکه لباس های بلند و باحجاب کامل و تنوع رنگی بر تن داشتند.
/6262
نظر شما