گرویر یکی از بهترین پنیرهای سوئیسی جهان است که معروفیت زیادی داشته و برای بسیاری دیدن نحوه ساخت آن اهمیت زیادی دارد.

 

در اواسط اکتبر در غرب سوئیس و بعد از پایان فصل چرای گاوها، شیر منطقه گرویر در سوئیس جمع آوری می شود.

برای درست کردن پنیر گرویر، بومی ها از اواسط ماه می سخت دست به کار می شوند. یکی از خانوادههای سازنده این پنیر خانواده میوریت است که نسل پنجم آنها در ارتفاعات آلپ، همچنان به ساخت پنیر مشغول هستند. سالانه تولید آنها به 200 قالب 25 تا 40 پوندی می رسد.

رساندن درجه حرارت شیر به 34 درجه و اضافه کردن مایع پنیر و ... و افزودن نمک و رساندن درجه به 43 و قالب گیری و قرار دادن آن به مدت دست کم 6 ماه از کارهایی است که روی فراوری پنیر صورت می گیرد.

این پنیر بعد از اینکه شیر منعقد شد آب آن را جدا کرده و بقایای آن را با افزودن نمک و فشار دادن آن به صورت قالبهای 60 سانتی درست می کنند. حدود 10 ماه آن را در همین وضعیت نگه داشته و بعد راهی بازار می کنند. پنیر گرویر طعم ملایمی داشته و به اصطلاح مشتری پسند است.

منبع: لایو جورنال

56602 

 

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    85 7
    پنیرهای سوئیسی به همراه پنیرهای فرانسه و انگلستان از نظر طعم و تنوع فوق العاده هست. فقط نمیدانیم چرا صنایع پنیرسازی ما فقط یک جور پنیر می سازند و به خورد ملت میدهند ؟؟؟!!!
    • بی نام A1 ۰۳:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      8 43
      فقط یه جور می سازن؟؟!!
    • ليقوان A1 ۰۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      47 10
      پنير ليقوان تا حالا خوردي؟(ليقوان تبريز)
  • بی نام A1 ۲۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
    40 2
    من همچین پنیری نخوردم متاسفانه . در ایران هست؟ به چه اسمی؟
  • بی نام A1 ۰۱:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    78 0
    همه اینا به کنار،تو عکسه آسمون آبیه،آبیه...عجب هوایی دارن!!دلم سوخت!افسوس...
    • بی نام IR ۰۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      24 45
      یه سر به روستاهای خودمون بزن مال ما هم دست کمی از اونا نداره دوست عزیز
    • بی نام IR ۰۵:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      33 24
      کجا تو روستاهای ما یه همچین پنیرهایی هست؟؟ چرا لیچار میگی بابا جان؟؟
    • یک رفیق قدیمی IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      30 23
      خدایا ما ایرانیان چقدر حسرت دیگرانو می خوریم ما مگر تو کشورمون کم آسمان آبی وزمین سر سبز داریم
    • بی نام IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      15 5
      آقای رفیق قدیمی فکر کنم خیلی وقته خوابیدی
    • بی نام IR ۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      3 6
      نه بینام مث که تو خیلی وقته پاتو از تهران بیرون نزاشتی
    • بی نام IR ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      5 4
      بی نام جان خوش به حال تو که پاتو بیرون گذاشتی. تو خوبی. پولدار مایه دار مرفه بی درد !
  • هوشنگ IR ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    20 0
    خیلی قشنگ بود
  • شاهین IR ۰۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    29 7
    اینا خیلی چیزهای دیگه هم دارن که ما باید دلمون واسش بسوزه
    • بی نام EU ۰۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      18 35
      ما هم خیلی چیزا داریم که اونا دلشون باس براش بسوزه شما بیا حلوا و ارده شیره محلات ما رو بخور برو ببین کجای دنیا پیدا میکنی مثلشو.
    • بی نام IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      15 19
      ولشون کن بی نام جان بزار حسرتشونو بخورن اینا کلا علاقه دارن حسرت بخورن. از بچگی یاد گرفتن مرغ همسایه رو غاز ببینن 4 تا تصویر از افغانستان هم نشون بده اینا فقط حسرتشو میخورن و تانزانیا رو هم نشونشون بدی تکیه کلام معروفشون رو استفاده میکنن که ببین اینا کجان ما کجایم. تو حلوا تو بخور و از زندگی لذت ببر بزار اینام حسرتشونو بخورن چون دنیای آدما خارج از ذهنشون نیست. یه افریقایی با همه سختیای زندگیش تو اون بیابون برهوت و گرسنگی و تشنگی میتونه لذتش رو از زنگی ببره اینا هم با این همه نعمت دوروبرشون میتونن همش دم از بدبختی و حسرت بزنن. تو زندگیتو بکن و ازش لذت ببر خدایا شکرت
  • کتایون A1 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    51 7
    دلم میخاد اونجا زندگی میکردم....حالم از هوای تهران بهم میخوره
    • مهسا A1 ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
      15 2
      منم همين طور....!:((((((
  • بی نام A1 ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    36 4
    گاو های اون ها هم دارن زندگی میکنن گاو ها ی ما هم دارن زندگی میکنن ای خدا آخه این چه عدالتیه
    • خواننده IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      21 0
      ولی بعضی از گاوهای ما خیلی زندگی خوبی دارند!
  • بی نام A1 ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    12 1
    خبر انلاین جان مادرت بگو چطور عکس ها رو ذخیره کنم
    • بی نام IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
      2 0
      فایده نداره. خبر دوست داره عکسا فقط برای خودش باشه .خخخخخخخخخ
  • بی نام IR ۲۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
    8 2
    هرجا آدم کمتر باشه زیباست
  • بی نام IR ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۵
    5 1
    اصلا فکر نمی کردم که در اروپا هم صنایع غذایی سنتی داشته باشند. به شخصه فکر میکردم همه چیز مکانیزه و صنعتی است. جالب بود ممنون
  • اویسی IR ۲۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    0 3
    بهترین پنیر : لیقوان تبریز . بهترین ماست: ماست بهبهان . توی دنیا تکه تانخوری ندانی