شاید باورتان نشود که انسان ها کمتر از بات ها BOT ها ترافیک اینترنت را به خود مشغول کرده اند.

در واقع انسان ها حدود 40 درصد از ترافیک اینترنت را دارند و این در حالی است که "بات نت ها" یا همان بات ها که نوعی روبات ویروس و اسپم ساز و مخرب هستند، بیش از نیمی از ترافیک را به خود اختصاص داده اند.
یک تروجان و کد مخرب به صورت نرم افزاری روی کامپیوتر ها توزیع شده و مجموعه ای از کامپیوترها را به صورت شبکه در می آورد و به صورت یک مجموعه واحد یا "کل" دستور نوشته شده را اجرا می کند. بات نت ها در واقع استحکامات امنیتی شبکه های کامپیوتری را نقض کرده و بر اساس پروتکل های شبکه ای IRC‌و HTTP هدف تعریف شده را انجام می دهند.
اغلب توزیع کنندگان اسپم و ایمیل های ناخواسته از طریق بات نت ها کار تعریف شده را انجام می دهند. (در تعاریف بات های خوب نیز داریم که برای اهداف تجاری قانونی بکار می رود، شبیه کارهای گوگل)
انسان ها همان طور که گفته شد ترافیک کمتری را به خود مشغول کرده اند و اغلب بات ها هستند که ترافیک را مدیریت و هدایت می کنند.(هر چند نهایتا یک بات توسط کنترل کننده نهایی چک می شود اما در اینجا فرضد شده که به صورت خودکار ترافیک اینترنت خورده می شود)
انواع بات ها در این تحقیق شامل scrapers, spammers, hackers and impersonators هستند.
Scrapers وب سایتهای اسپم که محتوای کامل سایتهای واقعی را در خود کپی کرده و ترافیک تبلیغاتی و موتورهای جستجو را بدلیل شباهت ، روی خود دایورت می کنند.
Spammers توزیع کنندگان ایمیل های ناخواسته با هدف تجاری اقدام به پخش ایمیل های غیر قانونی می کنند و ثروتهای زیادی به جیب می زنند.
Hackers هکرها جلوتر از برنامه نویسان بوده و با کشف حفره های نرم افزاری ، اهداف مخربانه خود از جمله تولید و توزیع ویروس، سرقت اطلاعات و بعضا تخریب دیتای روی وب را انجام می دهند.
Impersonators (جعلرها) جعل هویت و خود را به جای کسی دیگر جا زدن و دسترسی یافتن به اطلاعات محرمانه و مهندسی اجتماعی به صورت خودکار است.
در اینفوگرافیک زیر این مسئله واضح تر شرح داده شده است:

 

منبع: سوشال تایمز

56502

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    32 8
    عاشق وازه "جعلر" شدم که در خبرآنلاین کمتر از 1 ساعت پیش متولد شد، تولدت مبارک کوچولو! یعنی اساتید سخن فردوسی و سعدی و ناصرخسرو الان توی مقبره شون دارن آفتاب مهتاب بالانس میزنن از این تلفیق عربی و انگلیسی و استفاده در زبان پارسی!
    • بی نام A1 ۰۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      14 17
      جعلر بر وزن هكر، اسكرپرز و اسپمر ساخته شده. خيلي هم با مسما ساخته شده است.
    • بی نام A1 ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      20 8
      دوست خوب با مسما، هکر و اسکرپر و اسپمر واژه های انگلیسی هستند. اما "جعلر" اولش عربی و آخرش انگلیسی و به خط پارسی نوشته شده!
    • دانشجو A1 ۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      2 6
      آقای بی نام، یکشنبه 24 آذر 1392 - 11:42:30 چنین پدیده زبانی در تعداد زیادی از زبان ها وجود دارد. مثلا "لیفتیور" در زبان روسی به معنای "اپراتور آسانسور"، که "لیفت" را از زبان انگلیسی و "یور" را به عنوان پسوند انجام دهنده کار از زبان فرانسوی گرفته است (در فارسی در واژه آکتور هم دیده می شود) و واژه ی بدست آمده از نظر زبانشناسی کاملا روسی است.
    • بی نام A1 ۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      1 2
      واژه goers هم همينطور است. اسم فاعل شده و جمع بسته شده است . اصل كلمه go است كه حتما معنايش را مي دانيد. پس به زبان دانان انگليسي هم ايراد بگيريد.
    • امین IR ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      8 0
      پس چاکر هم یعنی چاک دهنده!
  • سورنا A1 ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    19 10
    لغت جعلر صحیح نیست. جعل کننده یا جاعل صحیح است.
    • دانشجوی زبان فهم A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
      1 7
      کی گفته صحیح نیست؟ به عنوان کسی که زبانشناسی خونده ام می گم، این واژه شاید از نظر زبان ادبی درست نباشد، اما نمی توان به کلی آن را کنار زد. چون زبان در حال گسترش است و واژه سازی یکی از روند های زنده زبانی است... اتفاقا در زبانهای دیگر اروپایی و انگلیسی هم به وفور موجود است ...
  • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    5 0
    ماشالا الان یکی یک نرم افزار بازدید میخره و 2 هزار بات رو میندازه سایت خودش و رنکش در آلکسا بالا میره به نظر من ترافیک وب بر مبنای ترافیک انسانی محاسبه بشه
  • بی نام IR ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    10 11
    جعلر؟!!!!
  • دانشجوی دکتری الهیات A1 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
    2 5
    باید به این انسانها کتاب اخلاق داد . انسان خیلی زود میتونه تغییر کنه. از بزرگان ما داستانهای زیادی نقل است که افرادی بودند که اصلاح شدند . کتابهایی مثل شفای ابن سینا و کتبی از این قبیل می تونه اونها رو اخلاقی کنه.