استودیو معماری کینگو کوما در اوزاکا رستورانی منحصربفرد را طراحی و ساخته است.

 

این گروه معماری در طراحی داخلی ، چوب را فاکتور اصلی تعریف کرده که با تفکر سنتی ژاپنی در هم آمیخته و با ترکیب ابزار مدرن مانند تبلت و تلویزیون در رستوران اوقات فراغت مشتری را نیز مد نظر قرار داده است.

لاینه های چوب با فکر و اندیشه کدرن روی هم چیده شده تا ترکیب صندلی و میز مشتری خلق شده و به اصطلاح راحتی را برای مشتری مدرن ژاپنی به ارمغان بیاورد.

نزدیکی رستوران به ایستگاه می تواند خاطره ای خوش را برای مشتریان به ذهن متبادر سازد.

منبع: لایو جورنال

56602

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
    1 3
    خیلی جالب بود. عجب فکر بکری.
  • مانی A1 ۰۵:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    5 1
    فلافلی فری نجسه سر کوچه ما از این قشنگتره
  • بی نام A1 ۰۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    14 0
    اونی که داره تو این رستوران غذا میخوره حس نمیکنه تو نجاری داره غذا میخوره؟
  • بی نام A1 ۰۶:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    17 0
    رستورانه یا سونای خشک؟
  • يه مامانه IR ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    15 0
    خيلى قشنگه ولى اين درزهاى بين چوب هاتميزكردنش سخته
  • بی نام A1 ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    6 1
    خیلی ضایع بود.
  • بی نام A1 ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
    9 1
    من که نپسندیدم به قول دوست مون آدم خیال می کنه توی نجاری یا یک جای بی قاعده و انضباط نشسته این بعلاوه این همه چوب حرام شده