مادر یک پناهجوی ایرانی که به سودای زندگی در غرب، خود را گرفتار نامهربانی غربیها کرده، واقعیاتی را از زندگی این اشخاص پرده برداشته و از سرویس مشکلات مردم خواسته واقعیات را منتشر کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مخاطبی با سرویس مشکلات مردم تماس گرفته و با فرستادن برخی از تصاویر، از ما خواسته به مردم و به خصوص جوانان گوشزد کنیم حضور در غرب و پناه جستن به دیگران، وضعیت را نه تنها بهتر نمی کند، بلکه باعث از بین رفتن شان انسانی و مشکلات زیادی برای پناهجو و خانواده او می شود.

این مخاطب که خود را مادر یکی از پناهجویان معرفی کرده، در این باره می گوید: پسرم هفته پیش به فرانسە رفت تا از آنجا برای زندگی خود را به انگلیس برساند. الان او و دوستانش در مرز مانده اند. او از طریق موبایل به ما گفت ۱۰۰۰نفر ایرانی در کمپ دانکیخ هستند که وضعیت خوبی ندارند.

به گفته این مادر، بین ۲ تا۳ هزار نفر پناهجو در آن کمپ اقامت دارند و در کمپ کالایس نیز ۴۰۰۰نفر زندگی می کنند.

این مخاطب در ادامه گفت: پسرم می گوید اینجا چند سال است دایر شده و برخی از پناهجویان توانسته اند با مشقات فراوان خود را به انگلستان برسانند و برخی همچنان پس از سالها گرفتار این وضعیت هستند.

به گفته او کودکان زیادی در کمپ دانکیخ حضور دارند که در این کمپ تعدادشان به ۳۰۰ نفر می رسد و در کمپ کالاکس هم نزدیک به ۵۰۰ کودک زندگی می کنند که شرایط بسیار بدی را می گذرانند.

او می گوید: وضعیت غذا و پوشاک و کمکهای درمانی و پزشکی اغلب بوسیله مددکاران اجتماعی و کمکهای مردمی است. در هر چادر ۴ و۵ نفر زندگی می کنند. مسئولان دولتی برای گذر این افراد به جزیره، جوابی نداده اند و مرزها را بستند و پلیس به شدت در اطراف این کمپها گشت زنی می کند و در همه جا مستقر شده.

این پناهجو گفته: در کمپ های یاد شده از کشورهای افغانستان، ایران، کردستان عراق، تایلند و همچنین پناهجویان عرب زندگی می کنند و سرجمع در دو کمپ دانکیخ و کالاکس، تعداد ایرانیان بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ نفر می شود.

این پناهجو در انتهای تصویری که از زندگی خود در این کمپ به آشنایانش در ایران داده، گفته است: اینجا دسترسی به برق و همچنین اینترنت همراه سخت است ولی رفتار مردم حوالی این کمپها و پلیس با ما خوب است، همه جا را آب گرفته و فصل بارندگی در منطقه ادامه دارد. آنها اجازه عبور از مرز را نمی دهند. در دو کمپ کالایکس و دانکیخ وضعیت مشابهی حاکم است و نمی شود گفت آینده چه بازی ای برایمان تدارک دیده. همچنان منتظریم تا مرز باز شود.

۴۷۲۳۱

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 17
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۰۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    28 25
    یه مدت سختی دارین.بعدش دیگه راحتین.
  • بی نام A1 ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    28 13
    به چه قیمتی به نظرم در ایران موندن با همه مشکلاتش بهتر از پناهنده شدن هست به نظر من در دو صورت میتوان در خارج از ایران زندگی خوبی داشت، 1 با زبان اون کشور آشنایی داشته باشی و از تحصیلات خوبی برخوردار باشی البته تحصیلاتی که مطمئن باشی براش اونجا کار هست و یا اگر تحصیلات خاصی نداری آدم فنی باشی مثلا مکانیک، جوشکار، برقکار ... 2 پول داشته باشی و بتونی اونجا برای خودت کاری راه بندازی... در غیر اینصورت اگه بخوای بری اونجا پناهنده شی و از حقوق بیکاری و پناهندگیت روزگار بگذرونی رفتن جز بدبختی چیزی نداره...
    • بی نام DE ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
      2 3
      من 3 سال است که در آلمان تحصیل می کنم و به آلمانی مسلط ام. این مدت با پولی که از ایران آوردم و پولی که کار کردم زندگی دانشجویی در سطح خوبی داشتم و روابط خوبی با همکلاسی هایم دارم. اما گمان نمی کنم بخواهم در آینده در خارج از ایران بمانم. ما از جای دیگری هستیم. فرهنگ خاص خودمان را داریم. اینجا بزرگترین پشتیبان که خانواده انسان است در کنارمان نیستند. و در آخر هر چقدر با این جامعه عجین شوم باز هم خارجی ام و ایرانی ام. من نمی توانم این پناهنده ها که غیرقانونی و بارنج و مشقت فراوان به اینجا می آینده را درک کنم. نمی دانم چرا فکر می کنند اینجا آرمان شهر است. نمی توانم بازاری ای که در ایران زندگی خوبی داشته ولی اینجا می آید و با فقر زندگی می کنند را درک کنم وقتی مردم اینجا به فقرا موش کلیسا می گویند.
  • امیرحسین A1 ۰۶:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    5 37
    الله اکبر اینم از حقوق بشر که صب تا شب تو تلویزیون هاشون ازش دم میزنن خوب نظاره گر حقوق بشر باشید
    • بی نام IR ۰۹:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
      8 0
      غير قانوني بدون ويزا و توانايي زبان خاك يك كشور رو اشغال كردند به زنان ان كشورها تجاوز كرردند هر اشوبي انجا راه انداختند انتظار داريد مثل انسان با انها رفتار بشه ؟
  • بی نام IR ۰۶:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    26 4
    خیلی بی وجدانید که اینجوری دروغ مینویسیدفرانسه الان چند روزه داره تلاش میکنه این پناهجویان رو از این کمپ که معروف به جنگل هست خارج کنه و به کمپی پیش ساخته با کانکسهای مجهز به برق و سیستم گرمایش و اینترنت منتقل کنه اما به دلایلی که اینجا در قد و قواره 700 حرف جای گفنش نیست خود پناهجوها حاضر نیستن از این کمپ منتقل بشن اونوقت شما دم از نامهربانی غربیها میزنید؟مگه دعوتنامه براشون فرستاده بودند که به زور و از در و دیوار وارد کشورشون بشن که حالا از پذیراییشون ناراحت شدید؟
  • بی نام DE ۰۶:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    4 17
    بازم براشون شمع روشن کنید
  • بی نام GB ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    5 14
    به ایران راه حدید. اینا ابرو بر هستند. البته به خاطر ازادی میرن. باید ازادی به اینایی که موندند رو داد. اما اونا خاعن هستند
  • بی نام DE ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    8 5
    تو آلمان هم شرايط به همين وضع هست همه در سرماى ٩ تو چادر هستن.
  • بی نام IR ۰۸:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    29 10
    یجوری میگید نامهربانی انگار وظیفشون مرزهاشون برای هرکسی باز کنن.
  • بی نام A1 ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    11 14
    خاك بر سرشون يعني زندگي در ايران از اون وضع بد تره؟ منم شايد بخوام مهاجرت كنم ولي نه به هر قيمتي ، متاسفم
    • بی نام DE ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
      2 0
      خاک بر سر اونای که نمیدونن زندگی بی آینده یعنی چیلاقل با میمیره یا مثل این زندگی میکنه
  • بی نام A1 ۰۹:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    3 23
    طی هزاران سال این کشور با فراز و نشیب های فراوان دست و پنچه نرم کرده . و همیشه هم مردمش سر بلند بیرون اومدن . رها کردن وطن و به آغوش زهرآلود دشمنان فقط انسانیت و ایرانیت شما رو زیر سوال می بره .غرب از زمان رم باستان دشمن ما بوده و چشم طمع به ما داشته . لطفا خودمون رو نفروشیم
  • بی نام IR ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    12 5
    بیچاره از نامهربونی ها فرار کرد ولی نجات پیدا نکرد
  • بی نام A1 ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    36 9
    آوارگی بهتر از این زندگی اسفناک است نه پولی نه شغلی نه آینده ای
  • مهشید DE ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    17 3
    خوب راضی نیست برگرده دعوتش که نکردند حتما باید بیایی ...والله
  • بی نام DE ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    2 3
    خبرآنلاین خواهش می کنم یک استعلام از کنسولگری های ایران در آلمان بگیر تا همه بفهمند که بعد از هجوم پناهنده ها به اروپا حتی یک ایرانی هم پرونده اش به مرحله دوم نرسیده و همه در همان مرحله اول دیپورت می شوند. این وسط یک خرجی روی دست دولت می گذارند چون دولت آلمان نصف و دولت ایران نصف بلیط برگشت به ایران را باید بدهند. هر کدام از این ایرانی ها با یک کیف با تقریبا 30 میلیون تومان راهی ترکیه می شوند و تا آلمان برسند همه پولهایشان خرج شده با اینکه به شدت هم تحقیر شده اند و در شرایط بدی بوده اند. هم تحقیر می شوند، هم سفرشان خطرناک است و هم پولشان تباه می شود. با آن پول می توانستند چند سفر عالی گردشگری بروند. واقعا تاسف برانگیز است.