• فارسی
  • العربية
  • English
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • تبلیغات
  • آرشیو
×
  • فید خبرآنلاین
  • تلگرام خبرآنلاین
  • اینستاگرام خبرآنلاین
  • تویتر خبرآنلاین
  • آپارات خبرآنلاین
  • بله
  • روبیکا
شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵
خبرآنلاین
  • صفحه اصلی
  • سیاست
    • رهبری
    • انتخابات
    • دولت
    • احزاب و شخصیت‌ها
    • مجلس
    • نظامی
  • اقتصاد
    • اقتصاد کلان
    • بازار قیمت ها
    • مسکن
    • جهان
    • اقتصاد سیاسی
    • بازار مالی
    • صنعت
    • انرژی
    • بازرگانی
    • بازار کار
    • کشاورزی
    • کسب و کار
    • توسعه ملی
  • فرهنگ
    • سینما
    • دفاع مقدس
    • تلویزیون
    • طنز و کاریکاتور
    • ادبیات
    • موسیقی
    • تجسمی
    • رسانه
    • تئاتر
    • کتاب
    • مدیریت فرهنگی
  • جامعه
    • آموزش
    • سلامت
    • محیط زیست
    • شهری
    • آسیب‌ها
    • خانواده
    • قضایی
    • حوادث
    • سرگرمی
    • پلیس
    • مشکلات مردم
    • سبک زندگی
    • میراث فرهنگی و گردشگری
  • بین‌الملل
    • آمریکا
    • آسیا
    • خاورمیانه
    • اقیانوسیه
    • آفریقا
    • آسیای میانه و قفقاز
    • دیپلماسی
    • انرژی هسته‌ای
    • اروپا
    • چین
  • ورزش
    • فوتبال ملی
    • لیگ برتر
    • فوتبال جهان
    • ورزش‌های رزمی
    • کشتی و وزنه‌ برداری
    • والیبال
    • بسکتبال
    • المپيك و پارالمپيك
    • مدیریت ورزش
    • دیگر ورزش‌ها
    • ورزش‌های نوین
  • تاریخ
    • تاریخ جهان
    • تاریخ ایران
  • دانش و فناوری
    • هوش مصنوعی
    • استارت آپ
    • خودرو
    • شبه علم
    • نجوم
    • اینترنت
    • جنگ افزار
    • پزشکی
    • فناوری
    • بازی
    • طبیعت
    • دانش‌های بنیادی
  • خودرو آنلاین
    • اخبار خودرو
    • بازار خودرو
    • مقایسه خودرو
    • مقالات
    • ویدئو و عکس
  • اندیشه
  • دین
  • کافه خبر
  • چندرسانه‌ای
    • فیلم
    • عکس
    • صدا
    • پادکست
  • انتشارات
  • وبلاگ
  • استان‌ها
    • آذربایجان شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • استان تهران
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • یزد
    • مناطق آزاد
    • منطقه آزاد کیش
filterاخبار امروز
  • جلایی پور: دوستان سعید جلیلی در شب آخر تشییع پیکر رهبری، ۴ میلیون پرچم قرمز را بین جمعیت توزیع کردند/ آینده را همچنان حکومت و جامعه ایران باید بسازد

    در گفت وگو با خبرآنلاین مطرح شد:

    جلایی پور: دوستان سعید جلیلی در شب آخر تشییع پیکر رهبری، ۴ میلیون پرچم قرمز را بین جمعیت توزیع کردند/ آینده را همچنان حکومت و جامعه ایران باید بسازد

    احزاب و شخصیت‌هاحمیدرضا جلایی پور گفت: در دو دهه گذشته هم چندین فرصت برای حل مساله هسته‌ای ایران و آمریکا پیش آمد، اگرچه همچنان مهمترین مانع آن همین نتانیاهو و ترامپ بودند و هستند، اما این نیروی «ایده‌آل‌گرای ناواقع گرا» هم اجازه به استفاده از فرصت‌ها را نمی‌داد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۴ ۰۷:۱۷
  • میرلوحی: برخی به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که گویی جنگ‌طلب اند و به دنبال بمب اتم هستند/ هر وقت بتوانیم جنگ را به هر شکلی متوقف کنیم، باید انجام شود

    گفتگوی خبرآنلاین با فعال سیاسی اصلاح طلب درباره آینده وضعیت کشور؛

    میرلوحی: برخی به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که گویی جنگ‌طلب اند و به دنبال بمب اتم هستند/ هر وقت بتوانیم جنگ را به هر شکلی متوقف کنیم، باید انجام شود

    احزاب و شخصیت‌هامیرلوحی خطاب به جریان‌های تندرو گفت: من بعضی وقت‌ها به اینها می‌گویم که بگذارید ما در جشن شکست آمریکا زنده باشیم. یک کاری نکنید که ما در آن جشن نباشیم و بقیه تنهایی بنشینند و جشن بگیرند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۳ ۰۷:۱۷
  • عضو کمیسیون امنیت ملی: مورخان باید آمریکا را به قبل و بعد از جنگ با ایران تقسیم کنند/ دو شب قبل، آمریکایی‌ها یک حمله کردند، اما ۱۰ برابر ضربه خوردند

    گفتگوی خبرآنلاین با بهنام سعیدی نماینده مجلس درباره وضعیت منطقه بعد از درگیری‌های اخیر در خلیج فارس؛

    عضو کمیسیون امنیت ملی: مورخان باید آمریکا را به قبل و بعد از جنگ با ایران تقسیم کنند/ دو شب قبل، آمریکایی‌ها یک حمله کردند، اما ۱۰ برابر ضربه خوردند

    مجلسبهنام سعیدی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در گفت‌وگو با خبرآنلاین با اشاره به ناکامی آمریکا در جنگ با ایران و کاهش محبوبیت ترامپ به زیر ۳۰ درصد، گفت که آمریکا در یک باتلاق گیر کرده و راهی جز تسلیم در برابر اراده ملت ایران ندارد و ما از انتقام خون رهبر شهیدمان نخواهیم گذشت.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۲ ۱۶:۳۶
  • اسماعیل کوثری: گرانی و تورم وجود دارد، اما مردم هر شب شاداب‌تر به میدان می‌آیند/ ما دقیقاً بلدیم چگونه مسائل اقتصادی و حتی جنگ را مدیریت کنیم

    در گفت‌وگو با خبرآنلاین تشریح شد:

    اسماعیل کوثری: گرانی و تورم وجود دارد، اما مردم هر شب شاداب‌تر به میدان می‌آیند/ ما دقیقاً بلدیم چگونه مسائل اقتصادی و حتی جنگ را مدیریت کنیم

    مجلساسماعیل کوثری با اشاره به سابقه تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت: این مسئله را باید در چارچوب محاصره اقتصادی دید. ما از سال ۵۹، زمانی که هنوز جنگ هشت‌ساله بر ما تحمیل نشده بود، با محاصره اقتصادی مواجه بودیم. در زمان کارتر، رئیس‌جمهور وقت آمریکا، این اقدام انجام شد و در پنجم اردیبهشت سال ۵۹ نیز آمریکایی‌ها به طبس آمدند و شکست خوردند و رفتند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۲ ۰۷:۱۵
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: تندروها در صدا و سیما برای خودشان لحاف و تشک پهن کرده‌اند/ با تماشای صداوسیما، احساس می‌کنم به شعور من توهین می‌شود

    گفتگوی خبرآنلاین با نماینده سابق مجلس درباره اختلافات میان صدا و سیما و دولت؛

    جعفرزاده ایمن‌آبادی: تندروها در صدا و سیما برای خودشان لحاف و تشک پهن کرده‌اند/ با تماشای صداوسیما، احساس می‌کنم به شعور من توهین می‌شود

    احزاب و شخصیت‌هاجعفرزاده ایمن‌آبادی درباره بودجه صداوسیما گفت: آقای رئیس‌جمهور یک سازمان با مرکزی را تشکیل بدهد که تعداد بینندگان واقعی صداوسیما را رصد کند و بر اساس آن به صداوسیما بودجه بدهد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۱ ۱۵:۱۵
  • علی مطهری: پخش ویدیو انتقاد پزشکیان از جبلی کار درستی نبود/ ایرادی که من به صداوسیما دارم، همین است که از همه جریان‌های فکری استفاده نمی‌ کند

    در گفت‌وگو با خبرآنلاین مطرح شد:

    علی مطهری: پخش ویدیو انتقاد پزشکیان از جبلی کار درستی نبود/ ایرادی که من به صداوسیما دارم، همین است که از همه جریان‌های فکری استفاده نمی‌ کند

    احزاب و شخصیت‌هاعلی مطهری درباره انتقادات از رسانه ملی و در پاسخ به این سوال که آیا با تغییر مدیران این سازمان، عملکرد رسانه ملی تغییر می کند، گفت: برخی افراد، مخالفتشان با صداوسیما جنبه سیاسی دارد تا جنبه محتوایی.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۱ ۰۷:۴۰
  • صداوسیما را نگاه نمی‌کنم؛ دیس و دیس‌بک پزشکیان و جبلی مقابل دوربین‌ها/ رئیس صداوسیما از کدام افتخار حرف می‌زند؟

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    صداوسیما را نگاه نمی‌کنم؛ دیس و دیس‌بک پزشکیان و جبلی مقابل دوربین‌ها/ رئیس صداوسیما از کدام افتخار حرف می‌زند؟

    دولتحدود یک ماه دیگر، حکم ریاست جبلی بر سازمان صدا و سیما به پایان می رسد و مشخص نیست که او در این سازمان می ماند یا جای خود را به شخص دیگری می دهد. اما بررسی روند تغییرات رؤسای این سازمان نشان می‌دهد که حتی با رفتن جبلی نیز تغییری در عملکرد این سازمان ایجاد نخواهد شد و باز هم در بر همان پاشنه خود می‌چرخد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۰ ۱۷:۱۷
  • آمریکایی‌ها در محاسبات خود باید آسیب‌پذیری‌هایشان را در واشنگتن و نیویورک مدنظر قرار دهند/ آمریکا می‌خواهد مردم را به خیابان بکشد

    گفت‌وگوی خبرآنلاین با دو نماینده مجلس درباره آینده مذاکرات و جنگ با آمریکا:

    آمریکایی‌ها در محاسبات خود باید آسیب‌پذیری‌هایشان را در واشنگتن و نیویورک مدنظر قرار دهند/ آمریکا می‌خواهد مردم را به خیابان بکشد

    مجلسخبرآنلاین به دو نماینده مجلس گفت‌وگو کرده است؛آنها بر این باورند که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی کارهای بزرگی انجام دادند و می‌توانند سطح تنش را کنترل کنند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۱۰ ۰۷:۴۰
  • ماجرای یک نامه‌نگاری؛ از هشدار شریعتمداری تا پاسخ قالیباف/ شکاف تازه در اردوگاه اصولگرایان بر سر مذاکره است یا معنای مقاومت؟

    ماجرای یک نامه‌نگاری؛ از هشدار شریعتمداری تا پاسخ قالیباف/ شکاف تازه در اردوگاه اصولگرایان بر سر مذاکره است یا معنای مقاومت؟

    احزاب و شخصیت‌هایک یادداشت در کیهان، رئیس مجلس را مخاطب هشدار قرار داد؛ اما پاسخ محمدباقر قالیباف نشان داد دعوا فقط بر سر یک موضع سیاسی نیست. شریعتمداری از تغییر ادبیات و پایگاه قالیباف نگران است و قالیباف از «عقلانیت انقلابی» می‌گوید؛ دو روایتی که حالا بر سر معنای مذاکره و نسبت آن با مقاومت مقابل هم قرار گرفته‌اند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۹ ۱۶:۰۶
  • جواد امام: راه درست ایران برای صلحی شرافتمندانه و پایدار ترکیب قدرت، عقلانیت و مذاکره است/ هزینه تحریم‌ها به زندگی مردم منتقل می‌شود

    گفتگوی خبرآنلاین فعال سیاسی اصلاح طلب درباره انسجام و قدرت ملی؛

    جواد امام: راه درست ایران برای صلحی شرافتمندانه و پایدار ترکیب قدرت، عقلانیت و مذاکره است/ هزینه تحریم‌ها به زندگی مردم منتقل می‌شود

    احزاب و شخصیت‌هاجواد امام، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با خبرآنلاین با تأکید بر اینکه وضعیت «نه جنگ، نه صلح» فرسایشی است و نمی‌تواند ادامه پیدا کند، گفت که ایران به صلحی شرافتمندانه و پایدار نیاز دارد و راه درست، ترکیب قدرت، عقلانیت و مذاکره است .

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۹ ۱۱:۱۱
  • کاسبانی که «حبیب الله» نیستند/ چه کسانی از تحریم پول درمی‌آورند و الیگارشی کاسبان تحریم در کجای سیاست ایران ایستاده اند؟

    خبرآنلاین از «کاسبان زیر سایه سیاست» گزارش می دهد/ بخش سوم؛ «کاسبان تحریم»

    کاسبانی که «حبیب الله» نیستند/ چه کسانی از تحریم پول درمی‌آورند و الیگارشی کاسبان تحریم در کجای سیاست ایران ایستاده اند؟

    احزاب و شخصیت‌هاواژه «کاسبان تحریم» هم سال‌هاست که جزئی از ادبیات مسئولان و اهالی سیاست شده است، اما هیچ‌گاه تعریف دقیقی از آن ارائه نشده است. اگرچه ایرانیان از قدیم بر اساس اعتقادات مذهبی خود کاسب را حبیب الله می خواندند اما این کاسبان که عمرشان با عمر تحریم علیه مردم ایران گره خورده قطعا نه تنها حبیب الله نیستند که دشمن مردم نیز هستند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۸ ۱۶:۱۶
  • جورچین قیمت بنزین و معمای میلیون‌ها لیتر سوخت قاچاق/ در پشت پرده چه خبر است؟

    خبرآنلاین از «کاسبان زیر سایه سیاست» گزارش می دهد/ بخش دوم؛ «قاچاقچیان سوخت»

    جورچین قیمت بنزین و معمای میلیون‌ها لیتر سوخت قاچاق/ در پشت پرده چه خبر است؟

    دولتاظهارات رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی از دست داشتن چهره‌هایی فارغ از چپ و راست بودن جناح سیاسی‌شان در قاچاق سوخت طنز تلخی در دل خود دارد؛ چرا داستان قاچاق سوخت چنین وسیع است و تلخ‌تر چرا مسئول دولتی تلویحا می‌گوید از نام بردن اسامی هراس دارد؟!؟

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۸ ۰۷:۱۷
  • حفره‌ای امنیتی به نام فیلترشکن؛ از هشدارها درباره نفوذ تا بازار ۱۲ هزار میلیارد تومانی/ سود به حساب چه کسانی می رود؟

    خبرآنلاین از «کاسبان زیر سایه سیاست» گزارش می دهد/ بخش اول؛ «مافیا و کاسبان فیلترشکن»

    حفره‌ای امنیتی به نام فیلترشکن؛ از هشدارها درباره نفوذ تا بازار ۱۲ هزار میلیارد تومانی/ سود به حساب چه کسانی می رود؟

    دولتاگر مسئله دیگر سودهای نجومی برای خرید فیلترشکن و دسترسی به اینستاگرام یا تلگرام را هم در نظر نگیریم، آنچه در این میان رخ می‌دهند، یک اقتصاد موازی است؛ اقتصادی که در آن کاربر برای استفاده از اینترنتی که پیش‌تر بدون واسطه در اختیارش بود، باید هزینه واسطه را پرداخت کند و اینجاست که مفهوم «کاسبان فیلترینگ» اهمیت پیدا می‌کند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۷ ۰۷:۱۷
  • تحلیل عضو کمیسیون امنیت ملی درباره پیروز نهایی جنگ ایران و آمریکا؛ هیچ کدام! / نقش قطر، عربستان و امارات در بحران فعلی؛ هم میانجی هم آتش بیار معرکه!

    در گفت‌وگو با خبرآنلاین تشریح شد:

    تحلیل عضو کمیسیون امنیت ملی درباره پیروز نهایی جنگ ایران و آمریکا؛ هیچ کدام! / نقش قطر، عربستان و امارات در بحران فعلی؛ هم میانجی هم آتش بیار معرکه!

    مجلسبخشایش اردستانی درباره تحریم های جدید آمریکا علیه ایران گفت: هدف نهایی این فشارها، ایجاد مشکل در داخل کشور، کوچک‌تر شدن سفره مردم و افزایش نارضایتی اجتماعی است تا در نهایت آمریکا بتواند در شرایطی جدید، جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهد و به پای میز مذاکره بکشاند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۶ ۱۵:۱۵
  • رهامی: کسانی که شعار می‌دهند نباید صلح کنیم، حتی یک روز هم در جنگ نبوده اند/ افرادی که با جنگ مخالفند دو دسته هستند

    کشورهای منطقه به دنبال ترک مخاصمه اند

    رهامی: کسانی که شعار می‌دهند نباید صلح کنیم، حتی یک روز هم در جنگ نبوده اند/ افرادی که با جنگ مخالفند دو دسته هستند

    احزاب و شخصیت‌هامحسن رهامی گفت: کسانی که شعار می‌دهند ما نباید صلح کنیم ، باید فکر کنند که بعضی از آنها حتی یک روز هم در جنگ نبودند و جنگ را اصلا ندیده‌اند. آنها باید ببینند کمیابی و گران شدن داروها چه فشاری به خانواده‌ها وارد می‌کند. وقتی کنار گود نشسته‌اند و شعار می‌دهند، باید شرایط مردم را هم در نظر بگیرند. 

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۶ ۰۸:۰۵
  • دولتمردان رئیسی در صف مخالفان پزشکیان/ سرنوشت وفاق ملی چه می‌شود؟

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    دولتمردان رئیسی در صف مخالفان پزشکیان/ سرنوشت وفاق ملی چه می‌شود؟

    دولتدو سال از انتخاب مسعود پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهور چهاردهم گذشت؛ دو سالی که در آن رئیس‌جمهوری از وفاق گفت و تلاش کرد تا زیر سقف هیئت دولتش، از چپ و راست سیاسی کشور، اما به شرط انجام کار، بگنجاند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۵ ۰۷:۱۵
  • تفاوت هدف‌گذاری تا خروجی / شرط موفقیت دیدارهای رئیس‌جمهور با احزاب و تشکل‌های سیاسی چیست؟

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    تفاوت هدف‌گذاری تا خروجی / شرط موفقیت دیدارهای رئیس‌جمهور با احزاب و تشکل‌های سیاسی چیست؟

    دولتفارغ از آنکه در دیدار پزشکیان با احزاب چه گذشته است، آنچه اهمیت دارد این است که احزاب و تشکل‌های سیاسی، چه میزان سرمایه اجتماعی دارند و می‌توانند در بحران‌ها به حل مشکلات کشور کمک کنند؟

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۴ ۱۵:۱۵
  • نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد/ دستگاه قضایی،مجلس و دولت به این ماجرا ورود کنند

    همه باید دست به دست یکدیگر بدهند و با فساد اقتصادی مبارزه کنند

    نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد/ دستگاه قضایی،مجلس و دولت به این ماجرا ورود کنند

    احزاب و شخصیت‌هانقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود می‌آورند، در تنگه هرمز محاصره ما را تنگ‌تر می‌کنند، لشکرکشی‌های بیشتری انجام می‌دهند و تدارک نظامی می‌بینند؛ اما از طرف دیگر می‌گویند میانجیگرها بیایند تا مذاکره کنیم. در چنین شرایطی، مذاکره واقعاً معنا ندارد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۴ ۰۷:۱۸
  • نماینده مجلس: افرادی که در زمین دشمن بازی می‌کنند، یا غافل‌اند یا مغرض/ اگر احتمال حمله دشمن را بدهیم، همان نقطه را هدف قرار می‌دهیم

    گفتگوی خبرآنلاین با احمد فاطمی درباره اختلاف افکنی تندروها؛

    نماینده مجلس: افرادی که در زمین دشمن بازی می‌کنند، یا غافل‌اند یا مغرض/ اگر احتمال حمله دشمن را بدهیم، همان نقطه را هدف قرار می‌دهیم

    مجلسفاطمی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حمله پیشدستانه ایران ادامه داد: «اگر احتمال بدهیم دشمن در حال حمله به ماست، اینکه در همان نقطه‌ای که قرار است حمله صورت بگیرد، هدف قرار دهیم، از نظر حقوق بین‌الملل قابل دفاع است و می‌توان آن را در چارچوب دفاع مشروع مورد بررسی قرار داد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۳ ۱۵:۵۹
  • ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی؛ پارلمانِ محدودیت ساز!

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    ترافیک طرح‌های جنجالی توسط نمایندگان حداقلی؛ پارلمانِ محدودیت ساز!

    مجلسبخشی از جنجال‌های مجلس دوازدهم در دو سال و نیم گذشته، نه‌فقط به‌خاطر رفتارهای برخی نمایندگان، که به‌علت برخی تصمیمات و طرح‌های این مجلس بوده است.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۳ ۰۷:۱۰
  • گلایه‌های نماینده مجلس از صدا و سیما؛ نقد و توهین تفاوت دارند/ چرا باید مسائل سری و محرمانه کشور را به‌راحتی در رسانه‌ها بیان کنند؟

    گفتگوی خبرآنلاین با حمیدرضا گودرزی درباره بهانه‌گیری تندروها از مذاکره کنندگان؛

    گلایه‌های نماینده مجلس از صدا و سیما؛ نقد و توهین تفاوت دارند/ چرا باید مسائل سری و محرمانه کشور را به‌راحتی در رسانه‌ها بیان کنند؟

    مجلسحمیدرضا گودرزی، نماینده الیگودرز در مجلس شورای اسلامی به خبرآنلاین گفت: متأسفانه صداوسیما و دستگاه‌هایی که مسئول اطلاع‌رسانی هستند، در این زمینه صدایشان از همه ما بلندتر است. ما نیز مخالف وعده و وعید هستیم و معتقدیم در شرایط فعلی، اولویت اصلی باید معیشت مردم و مسائل اقتصادی باشد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۲ ۱۵:۵۹
  • هاشمی‌طبا: تندروها با اظهارات عجیب به منافع کشور آسیب می‌زنند/ برخی تندروها مشکلات روانی دارند/ چرا عده‌ای اصرار دارند سایه جنگ بر سر کشور باقی بماند؟

    در گفت‌وگو با خبرآنلاین مطرح شد:

    هاشمی‌طبا: تندروها با اظهارات عجیب به منافع کشور آسیب می‌زنند/ برخی تندروها مشکلات روانی دارند/ چرا عده‌ای اصرار دارند سایه جنگ بر سر کشور باقی بماند؟

    احزاب و شخصیت‌هامعاون رییس دولت اصلاحات درباره اظهارات برخی افراد تندرو درباره مذاکرات و دولت گفت: در هر نظامی، تدبیر و عقلانیت لازم است. مردم چه گناهی کرده‌اند که گروهی با یک دیدگاه خاص بخواهند نظر خود را بر جامعه تحمیل کنند؟

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۲ ۰۷:۱۷
  • ناصر ایمانی: دولت می‌تواند بحث طرح مقابله با نفوذ را در شورای عالی امنیت ملی مطرح کند/ مقداری فاصله هم میان مردم و حاکمیت به وجود می‌آید اگر...

    در گفت‌وگو با خبرآنلاین تشریح شد:

    ناصر ایمانی: دولت می‌تواند بحث طرح مقابله با نفوذ را در شورای عالی امنیت ملی مطرح کند/ مقداری فاصله هم میان مردم و حاکمیت به وجود می‌آید اگر...

    احزاب و شخصیت‌هاناصر ایمانی درباره طرح مقابله با نفوذ گفت: این طرح هم رسانه و هم غیررسانه را دچار یک نوعی نقصان در کار می‌کند. نگاه امنیتی و اطلاعاتی را در جامعه افزایش می‌دهد. در میان خبرنگاران، رسانه‌ها، دانشگاهیان، اساتید و ادارات، نگاه بدبینانه قرار می‌گیرد و مشکلاتی را ایجاد خواهد شد.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۱ ۱۵:۱۵
  • وزیر برکنارشده دولت رئیسی چگونه به یکی از منتقدان دولت چهاردهم تبدیل شد؟/ عبدالملکی همچنان در میدان است

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    وزیر برکنارشده دولت رئیسی چگونه به یکی از منتقدان دولت چهاردهم تبدیل شد؟/ عبدالملکی همچنان در میدان است

    احزاب و شخصیت‌هابه نظر می‌رسد عبدالملکی حالا که دیگر سمتی در دولت ندارد، همچنان قصد ندارد از میدان سیاست فاصله بگیرد. او همچنان از هر تریبونی برای بیان مواضع خود استفاده می‌کند؛ مواضعی که هر بار می‌تواند نام او را دوباره به میان حاشیه‌ها بکشاند.

    ۱۴۰۵-۰۶-۰۱ ۰۷:۱۷
  • مسیر قانونی پزشکیان برای حل پرونده فیلترینگ به روایت سبحانی فر/ اگر فیلترینگ از مسیر قانونی باز نشود، با چالش مواجه خواهند شد

    گفتگوی خبرآنلاین با نماینده اسبق مجلس درباره رفع فیلترینگ؛

    مسیر قانونی پزشکیان برای حل پرونده فیلترینگ به روایت سبحانی فر/ اگر فیلترینگ از مسیر قانونی باز نشود، با چالش مواجه خواهند شد

    احزاب و شخصیت‌هاسبحانی فر با اشاره به تبعات استفاده از فیلترشکن‌ها گفت: استفاده از فیلترشکن آفت‌های بسیار زیادی دارد. افرادی که به دنبال دستیابی به اطلاعات کشور هستند تا آن‌ها را برای خودشان به دست آورند و مورد بهره‌برداری قرار دهند، می‌توانند از طریق فیلترشکن‌هایی که وارد می‌شوند به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

    ۱۴۰۵-۰۵-۳۱ ۱۵:۱۸
  • واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت/ مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید/ نفوذ در اندیشه‌های امنیتی به وفور هست

    گفتگوی خبرآنلاین با برادر باقر خرازی، چهره جنجالی این روزهای سیاست ایران؛

    واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت/ مسئولان خودشان و فرزندانشان را مهار کنند، مشکلی پیش نمی‌آید/ نفوذ در اندیشه‌های امنیتی به وفور هست

    احزاب و شخصیت‌هاصادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد نکند، قابل درک است. زمانی اختلاف ایجاد می‌شود که از دایره نظم اجتماعی خارج شود. ایشان برادر من است و سکوت می‌کنم و راجع به او حرف نمی‌زنم.

    ۱۴۰۵-۰۵-۳۱ ۰۷:۲۰
  • مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    مخالفت دولت پزشکیان با طرح «نفوذ»/ بازنشر پیام رهبری همزمان با تصویب کلیات طرح جدید مجلس چه پیامی دارد؟

    مجلسمجلس شورای اسلامی در حالی کلیات طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه را به تصویب رسانده است که این طرح با مخالفت صریح دولت و نگرانی‌های گسترده درباره پیامدهای آن برای آزادی‌های علمی، فرهنگی و مدنی مواجه شده است.

    ۱۴۰۵-۰۵-۳۰ ۱۵:۱۵
  • طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟/ حاجی دلیگانی: بعید می‌دانم دولت با طرح مخالفت کرده باشد/ اینکه برخی فرماندهان و مسئولان شهید شدند از مسیر نفوذ است

    گفتگوی خبرآنلاین با نماینده مجلس درباره انتقادات به طرح مقابله با نفوذ در مجلس؛

    طراح اصلی طرح مقابله با نفوذ کیست؟/ حاجی دلیگانی: بعید می‌دانم دولت با طرح مخالفت کرده باشد/ اینکه برخی فرماندهان و مسئولان شهید شدند از مسیر نفوذ است

    مجلسحسینعلی حاجی دلیگانی درباره اینکه طراحان طرح مقابله با نفوذ چه کسانی هستند، بیان کرد: امضای خیلی از نمایندگان پای این طرح است و خودم هم آن را امضا کرده‌ام اما سرلیست طراح آن، آقای روح‌الله نجابت است.

    ۱۴۰۵-۰۵-۳۰ ۰۷:۱۷
  • دولت در چه شرایطی می تواند فرد غیر روحانی را به عنوان وزیر اطلاعات معرفی کند؟/ مردم دغدغه‌ای برای اینکه شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات باشد، ندارند

    خبرآنلاین گزارش می‌دهد:

    دولت در چه شرایطی می تواند فرد غیر روحانی را به عنوان وزیر اطلاعات معرفی کند؟/ مردم دغدغه‌ای برای اینکه شرط اجتهاد برای وزیر اطلاعات باشد، ندارند

    مجلسنماینده بناب درباره اینکه آیا دولت تاکنون لایحه‌ای برای حذف شرط اجتهاد وزیر اطلاعات به مجلس ارائه کرده یا در این زمینه با مجلس مشورت داشته است، گفت: هنوز لایحه‌ای اعلام وصول نشده و صحبت‌ها درباره این لایحه فقط در فضای رسانه‌ای کشور مطرح است، ولی در فضای رسمی هنوز این بحث مطرح نیست.

    ۱۴۰۵-۰۵-۲۹ ۰۷:۲۵
  • روزهای سخت پزشکیان برای حل پرونده فیلترینگ/ بی خبری دولت از مافیای فروش فیلترشکن‌ها/ دولت چگونه قفل فیلترینگ را می شکند؟+ جدول

    گزارش خبرآنلاین از وعده‌های انتخاباتی رئیس جمهوری برای رفع فیلترینگ و بهبود وضعیت اینترنت؛

    روزهای سخت پزشکیان برای حل پرونده فیلترینگ/ بی خبری دولت از مافیای فروش فیلترشکن‌ها/ دولت چگونه قفل فیلترینگ را می شکند؟+ جدول

    دولتاخیرا معاون اول رئیس‌جمهوری در حالی از تصمیم پزشکیان برای بسته شدن پرونده فیلترینگ خبر داده است که به نظر می‌رسد دولت برای حل و فصل این کلاف سردگم، راهی سخت و دشوار را در پیش‌روی خود داشته و به راحتی نمی‌تواند به این پرونده پایان بدهد.

    ۱۴۰۵-۰۵-۲۸ ۱۵:۳۲
  • قبلی
  • ۱
  • ۲
  • ۳
  • ۴
  • ۵
  • بعدی
نسخه دسکتاپ نسخه موبایل

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2025 khabaronline News Agancy, All rights reserved

Nastooh Saba Newsroomطراحی و تولید: نستوه