مقدمه چینی لازم نیست. اگر پیشنهادهای امروز یعنی دوازدهم فروردین را جدی بگیرید شک نکنید که به فاصله 24 ساعت مانده به پایان تعطیلات ، روز بسیار خوشمزه ای را تجربه خواهید کرد.

یک صبحانه ایرانی همراه غذای نسبتا ایرانی ، هر دو کنار هم این پتانسیل را دارند که روز پرانرژی را برای شما بسازند. طبق وعده دیروز برای صبح دوازدهم فروردین به شما رولت پنیر و سبزی را در نظر گرفته ایم و البته در وعده ناهار هم نحوه تهیه کباب لقمه را به تفصیل برایتان شرح می دهیم. ما به شما توصیه می کنیم که پیشنهادهای امروز را از دست ندهید.
 

صبحانه:  رولت پنیر و سبزی


نان و پنیر و سبزی غذای آشنای ما ایرانی هاست. در واقع شاید آشناترین غذایی که هر یک از ما می شناسیم و گاهی نه فقط برای صبحانه که به طور کلی در هنگام گرسنگی و هر وقتی از شبانه روز سراغش می رویم. با این حال بدانید که برای خوشمزه تر شدن این غذای خوشمزه راههای جدیدتری هم وجو دارد که اتفاقا امروز یکی از این راهها را به شما پیشنهاد می کنیم.

برای اینکه رولت پنیر و سبزی را تهیه کنید ابتدا این مواد لازم را در دسترس بگذارید.
پنیر خامه ای : 50 گرم

پنیر تبریز: 50 گرم

گردو : 100 گرم

گشنیز و جعفری : هر کدام یک قاشق سوپ خوری

نان لواش : به مقدار لازم

کره: 10 گرم

کنجد : به مقدار لازم
 

روش تهیه :
1- ابتدا گردو را خرد کنید. البته لازم نیست که خیلی ریز شود.

2- گشنیز و جعفری را هم خرد کرده و از هر کدام به اندازه یک قاشق سوپ خوری کنار بگذارید. ترجیحا از گشنیز و جعفری تازه استفاده کنید تا خشک شده.

3- گشنیز و جعفری را همراه با گردو و کنجد با هم مخلوط کنید.

4- نان لواش را به شکل مربع برش بزنید و سپس ابتدا از پنیر خامه ای و بعد از پنیر تبریز روی نان بمالید.

5- حالا کمی هم از کره روی پنیرها بمالید.

6- در مرحله آخر از مخلوط گشنیز و جعفری با کنجد و گردو روی پنیر و کره بریزید و سپس نان لواش را رول کنید.

7- می توانید این ساندویچ را در اندازه های لقمه های کوچک و البته رولی شکل برش بزنید و داخل سفره صبحانه بگذارید.

نکته غذایی: اگر تمایل داشتید، می توانید از گوجه فرنگی هم در این رولت استفاده کنید.


ناهار: کباب لقمه


شما کباب لقمه کدام رستوران را بیشتر می پسندید؟ تا به حال شده که کباب لقمه محصول خودتان را نوش جان کنید. البته که طرز تهیه کباب لقمه آنقدرها هم که فکر می کنید آسان نیست اما در عین حال ماجرای پیچیده ای هم در کار نیست. شاید تصورتان این باشد که تهیه کباب لقمه کار دستان هنرمند یک کباب زن قهار است و البته که خیلی هم بیراه نرفته اید اما این را بدانید که هر کباب زن قهاری روزی روزگاری برای اولین بار آستین ها را بالا زده و تصمیم گرفته این غذا را تهیه کند. کسی چه می داند شاید امروز هم اولین بار شما باشد. امتحان کنید.

اما قبلش این مواد لازم را آماده کنید.
آرد : 200 گرم

مایه خمیر : یک قاشق سوپ خوری

آب ولرم : یک چهارم پیمانه

نمک : یک دوم قاشق چای خوری

شکر : یک دوم قاشق چای خوری

شیر : سه چهارم پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

گوشت : 700 گرم

پیاز داغ : یک قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

تخم مرغ : یک عدد

پودر سوخاری : 2 قاشق سوپ خوری

پنیر پیتزا : 100 گرم

زرده تخم مرغ : یک عدد


روش تهیه :
1- مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم بریزید و اجازه بدهید با گذشت 5 دقیقه به عمل بیاید.

2- در ظرف جداگانه ای نمک و آرد را با هم ترکیب کنید و سپس مایه خمیر به عمل آمده را به آن اضافه کنید.

3- حالا شیر و روغن را هم به خمیر اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.

4- خمیری که به دست آمده باید در سطح آرد پاشی شده به مدت 10 دقیقه ورز داده شود.

5- بعد از مرحله ورز دادن خمیر را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید بگذارید و روی آن را حتما بپوشانید و به مدت یکساعت به خمیر استراحت بدهید تا به عمل بیاید.

6- بعد از یکساعت خمیر را به اندازه یک مستطیل بزرگ باز کنید و برش های مربع یا مثلثی شکل از داخل آن دربیاورید.

7- باید ابتدا کباب ها را روی خمیر بگذارید و بعد پنیر پیتزا را روی آن قرار بدهید و رول کنید. زرده تخم مرغ را با برس روی خمیرهای رول شده بکشید و بعد آنها را در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده و البته داخل سینی چرب شده قرار بدهید.


تهیه مواد میانی ( کباب)
1- گوشی را به همراه پیاز داغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه و البته تخم مرغ خوب ورز دهید. پودر سوخاری را هم به این مواد اضافه کنید و برای یکساعت آن را داخل یخچال بگذارید.

2- بعد از اینکه گوشت را از یخچال بیرون آوردید آن را به شکل لقمه های کوچک کباب درآورده و لا به لای خمیرها طبق دستوری که در قسمت قبلی داده شد قرار بدهید و درون فر بگذارید.
 

فردا چی می خوریم؟
برای روز سیزده به در چه برنامه ای دارید؟ قرار است صبح خروس خوان از خانه بیرون بزنید و صبحانه را هم در دشت و کوهستان نوش جان کنید یا اینکه بنا دارید برای ناهار یک سفر کوتاه خانوادگی را برنامه ریزی کنید؟ هر چه که باشد ما برای فردا سیزدهم فروردین غذاهایی را به شما پیشنهاد می کنیم که قابلیت حمل آنها آسان باشد و علاوه بر خوشمزه بودن احتیاجی هم به گرم کردن نداشته باشد. صبحانه پیشنهادی ما بریا فردا یک ساندویچ بسیار ساده و البته مقوی است که خیلی هخم سریع آماده می شود. ساندویچ خامه و عسل را حتما امتحان کنید چون علاوه بر مقوی بودن بسیار ساده و پرانرژی و البته مقوی هم هست. بریا تهیه آن باید خامه ، عسل ، کنجد و نان تست در اختیار داشته باشید.
بریا ناهار هم اما پاستای مرغ سیب زمینی را به شما پیشنهاد می کنیم. سینه مرغ ، سیب زمینی پخته شده ، پاستا از هر نوعی که خودتان می پسندید و سس فرانسوی عمده مواد لازم این غذا را تشکیل می دهد که هم سریع آماده می شود و هم این قابلیت را دارد که به راحتی در یک ظرف در بسته حمل شود بدون اینکه نگرانی از بابت فاسد شدن آن وجود داشته باشد.

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 284512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرشاد IR ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    5 2
    خبرآنلاینی ها من تو رژیمم ولی برای ناهار میرم کباب لقمه بخرم .
    • بدون نام MY ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
      9 1
      دل خوش سیری چند؟!
  • بی نام A1 ۰۷:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    0 0
    بهتراست در شبانه روز دووعده غذ خورد.