ایرنا نوشت: نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی گفت: برجام هیچ ارتباطی با تقویت سیستم دفاعی ایران ندارد. اروپایی‌ها هوشیار باشند و فریب آمریکا را نخورند.

علی مطهری درباره اقدام آمریکا در به نمایش گذاشتن موشک های شلیک شده از سوی یمن به عربستان سعودی و انتصاب آن به ایران و تلاش آمریکا برای جلب کشورهای اروپایی در مخالفت با برجام افزود: ایران از همان ابتدا اعلام کرد که برجام هیچ ارتباطی با مسائل موشکی ندارد.

نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ایران هیچ تعهدی نسبت به توقف فعالیت موشکی خود ندارد و تمام تلاش هایی که آمریکایی ها در این راستا می کنند بی نتیجه است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: البته باید منتظر بمانیم که حرف های آمریکا چه میزان بر روی اروپایی ها تاثیر می گذارد و آنان تا چه حد روی حرف هایی که در پایبندی به برجام داشته اند باقی می مانند.

27214

کد خبر 751941

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
    0 0
    والا. یکی باید جلوی خود امریکا برای گسترش سلاح هسته ای رو بگیره. اروپا اگر در همان زمین بازی کند ضرر کننده اصلی خواهد بود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین