۰ نفر
۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۵:۴۱

نمایش «کف‌خواب» به کارگردانی مشترک سعید زارعی و مهسا علافر به به مدت سه شب در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود و تمامی عواید آن صرف خرج تحصیل کودکان می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش «کف‌خواب» عنوان اثر نمایشی است که طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است از تاریخ 13 شهریورماه به مدت  3 شب در پردیس تئاتر شهرزاد اجرا شود.

تهیه کنندگی این نمایش بر عهده پردیس تئاتر شهرزاد و موسسه شکوفا است و تمامی عواید این رویداد فرهنگی هزینه تحصیل کودکانی خواهد شد که به عنوان بازیگر در این نمایش به روی صحنه خواهند رفت.

نکته قابل توجه در خصوص این اجرا این است که، کودکانی که در مقام بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می پردازند، از میان کودکان موسسه شکوفا انتخاب شده اند.

سجاد افشاریان در نمایش کفخواب

سجاد افشاریان نویسنده و بازیگر که سابقه اجرای استنداپ کمدی در برنامه «خندوانه» را هم دارد، تنها چهره ای است که در مقام بازیگر در کنار این کودکان روی صحنه خواهد رفت.

این اجرای خیریه فقط برای سه شب در تاریخ های 13، 14 و 15 شهریور روی صحنه می‌رود و تمامی عواید این نمایش خرج تحصیل کودکان خواهد شد.

بعد از نمایش «شرقی غمگین» و «در نیومده بود» این سومین نمایش سعید زارعی و نخستین تجربه کارگردانی مهسا علافر، بازیگر سینما در حوزه تئاتر است. 

241243

کد خبر 800560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین