حضور اورژانس در دو آموزشگاه شهرستان شهرکرد

مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت در پی مشاهده علائم مسمومیت توسط مسئولین آموزشگاه آمبولانس های اورژانس در اولین فرصت در آموزشگاه حاضر شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، افشین امیریان گفت : در پی مشاهده علائم مسمویت توسط مسئولین آموزشگاه، همکاران آموزش و پرورش و آمبولانس های اورژانس در اولین فرصت در آموزشگاه حاضر شدند و به بررسی وضعیت سلامت دانش آموزان پرداختند.

وی گفت : خدا را شکر اکثر دانش آموزان هیچ مشکل خاصی نداشتند و تعداد محدودی از دانش آموزانی که علائم مشکوک داشتند برای بررسی های بیشتر به بیمارستان منتقل شدند.

افشین امیریان گفت : آنچه امروز ما بیشتر از هر چیز در مدرسه با آن مواجه بودیم، استرس و نگرانی دانش آموزان و اولیا بود، لذا با توجه به رعایت کلیه دستورالعمل های امنیتی و نکات بهداشتی در مدارس از اولیا و دانش آموزان گرامی تقاضا میگردد، در صورت مشاهده هر اتفاق در مدرسه با آرامش با مسئولین آموزشگاه و آموزش و پرورش همکاری نمایند.

وی گفت : هم اکنون حال دانش آموزان اعزامی به بیمارستان خوب است و بزودی مرخص خواهند شد.

کد خبر 1739513

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار