تانک پیشرفته ارتش روسیه از آمریکا سر درآورد! / فناوری حساس در دست رقیب/ عکس

در یک رویداد غیرمنتظره تصاویری از تانک پیشرفته روسی «تی ۹۰» در خاک آمریکا در رسانه‌ها منتشر شد. به نظر می‌رسد که این تانک در اوکراین به غنیمت گرفته شده باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تی ۹۰ یکی از بهترین و پیشرفته‌ترین تانک‌های ارتش روسیه است که در حمله این کشور به اوکراین نیز مورد استفاده قرار گرفت.

دیدن یکی از این تانک‌های پیشرفته در خاک آمریکا رویداد عجیبی است که در فضای مجازی خبر ساز شده است. بر اساس گزارش اوراسین‌تایمز این تانک از ۱۱ تا ۱۳ آوریل در پارکینگی در بزرگراه ایالتی بزرگراه میان‌ایالتی ۱۰ حضور داشت و همین کافی بود که عکس‌هایش در شبکه‌های اجتماعی پخش شود.

تانک پیشرفته ارتش روسیه از آمریکا سر درآورد! / عکس

سو گوگ، سخنگوی پنتاگون در واکنش به انتشار تصاویر این تانک در فضای مجازی گفت: «این تانک حاوی مواد یا سلاح خطرناک نیست و هیچ تهدیدی برای امنیت عمومی ندارد و در حال انتقال به منطقه آزمایش آبردین واقع در مریلند است. متأسفانه کامیون حامل تانک دچار مشکلات مکانیکی و باعث این توقف ناخواسته در مسیر شد.»

مرکز آزمایش آبردین (ATC) مسئول انجام آزمایش‌های آسیب‌پذیری در نبرد زمینی، شلیک مستقیم و آتش مستقیم است.

کارشناسان اوسینت (OSINT) مدعی هستند که این تانک در میدان نبرد نیروهای روسی و اوکراینی در خرسون به غنیمت گرفته شده است. پنتاگون از اظهارنظر در مورد آینده تانک T-90A یا ادعاهای کارشناسان اوسینت مبنی بر غنیمت گرفته شدن این تانک توسط نیروهای اوکراینی خودداری کرد.

تانک T-۹۰A

نسل سوم تانک‌های اصلی میدان نبرد روسیه با نام تی‌ ۹۰ بر اساس پلتفرم تانک‌های مشهور تی ۷۲ در کارخانه «Uralvagonzavod» طراحی شد و توسعه یافت. به دلیل مقرون به صرفه بودن، سادگی و ویژگی‌های دیگر، شاسی تی‌ ۷۲ به عنوان پایه‌ای برای ساخت تی ۹۰ انتخاب شد.

این تانک به عنوان یکی از بهترین تانک‌های جهان از یک اتولودر (بارگذار مهمات خودکار)، سه خدمه و طراحی خاص تانک های بهره می‌برد.

تی ۹۰ از سال ۱۹۹۲ به خدمت گرفته شد و از آن زمان تا کنون بروزرسانی‌های متعددی دریافت کرده است. سال ۲۰۰۴ بروزرسانی منجر به ارائه مدل تی ۹۰ ای شد و تازه‌ترین بروزرسانی آن مربوط به سال ۲۰۱۷ است که تی ۹۰ ام‌اس نام گرفته است.

این تانک روسی ۴۶ تن وزن دارد و با این وزن حداکثر سرعتش به ۶۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. موتور تانک تی ۹۰ ای حدود ۱۰۰۰ اسب بخار قدرت دارد.

تی ۹۰ مجهز به توپ ۱۲۵ میلیمتری 2A46M است و از سامانه بارگذاری خودکار گلوله با سیستم چرخ‌وفلکی بهره می‌برد. تانک اصلی میدان نبرد روسیه از زره معمولی و زره واکنشی انفجاری برخوردار است.

جمر مادون قرمز و سیستم هشدار لیزری برخی تجهیزات مدرن این تانک مشهور هستند.

۵۸۵۸

کد خبر 1756831

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • Ma IR ۲۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    تجهیزات که دست روسیه هست بنجل است...‌زمانیکه به اوکراین میرسد فوق پیشرفته!!!
  • IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    آمریکا شیطان بزرگه و در نهایت سرنگون و نابود خواهد شد حالا هر کاری میخواد انجام بده
  • IR ۲۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    اگه بدرد بخور بود روسیه حال روزش بهتر بود
  • علی IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    35 14
    پیشرفته نیست قدیمیه تانک ارتش ارمنستان هست علامت صلیب رو داره که در جنگ قره‌باغ روشون رسم شده بود تا با تجهیزات آذربایجان قاطی نشه سوال من اینکه این چطوری از اونجا سر در آورده؟؟
  • کرامت سلیمی GB ۰۵:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۳
    5 26
    فرایند مشاهده را معکوس کنید. این تانک در امریکا ساخته می شود و به اوکراین و روسیه ارسال می شود. در واقع تولید کننده اسلخه برای دو کشور روسیه و اوکراین امریکاست. این تانک هم یک عکس لو رفته می باشد که نشان می دهد اسلحه از امریکا برای روسیه ارسال می شود. اخبار و گزارشات شما از جنگ اوکراین و روسیه به گونه ایست که گویا از جنگ دو کشور افریقایی گزارش می دهید و روسیه اصلا وجهه و شأن یک ابرقدرت را ندارد. واقعیت هم همین است. روسیه یک ابرقدرت قلابی و جعلیست که توسط خود گلوبالیستها ایجاد شده تا هر موقع بخواهند در دنیا جنگ و بحران ایجاد کنند به روسیه نقشی ظاهری می دهند اما خودشان کنترل و هدایت روسیه را در دست دارند. ایا وقت ان نیست که رسانه ها به دنبال تحلیلهای واقعی و حقیقی بروند و در مواقع ضروری  که باید فعال باشند و در افشای حقایق بکوشند ،مثل سراب غیبشان نزند.؟؟؟؟ رسانه ها کی می خواهند از خواب غفلت بیدار شوند.؟؟؟؟؟؟؟   مخصوصا شما

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین