ساخت مجهزترین ساختمان اداری آموزشی هلال احمر لرستان در خرم‌آباد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان از ساخت مجهزترین ترین ساختمان اداری و آموزشی و امدادی در خرم‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، محمد قدمی دقایقی پیش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین با اشاره به وضعیت پروژه ساختمان اداری و آموزشی گفت : ساخت ساختمان اداری آموزشی و امدادی هلال احمر استان در ۸ طبقه توسط پیمانکار مجرب و توانمند با پیشرفت فیزیکی مطلوب در دست اجراست.

وی افزود: ساخت ساختمان اداری و آموزشی براساس نیاز جمعیت و کمبود فضای اداری و آموزشی و امدادی با ۶۰۰۰ مترمربع در دستور کار قرار گرفت که پس از پیگیری های مستمر و موافقت و مساعدت جمعیت هلال احمر کشور مصوب و تامین اعتبار گردید .

مدیرعامل هلال احمر لرستان با بیان اینکه پروژه هم اکنون در اختیار پیمانکار است اظهار داشت : این پروژه هم اکنون توسط پیمانکار در حال اجرا می‌باشد و توسط مهندسین و ناظرین متعهد و توانمند نظارت می گردد و در حال حاضر فوندانسیون آن نیز در مرحله آلماتور بندی و در آستانه بتن ریزی می‌باشد .

قدمی تصریح کرد: اعتبار این پروژه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان می‌باشد که اعتبار فاز نخست آن نیز جذب گردیده که مقرر است براساس مدت زمان بندی ظرف مدت ۱۸ ماه تکمیل و به بهره‌برداری برسد .

مدیر عامل هلال احمر استان با اشاره به کاربری این ساختمان در زمان بهره برداری افزود : سیستم اداری ، کلینیک درمانی ،داروخانه و واحد آموزشهای امدادی در این ساختمان پیش بینی و مستقر خواهند شد و نیاز هلال احمر استان برای دهه های متمادی برطرف می گردد .

محمد قدمی در پایان تاکید کرد: بازسازی و ساخت فضاهای اداری آموزشی در سایر استانها سالها پیش تحقق یافته اما در لرستان این پروژه مهم و اساسی با تاخیر چند ساله عملیاتی شده که جا دارد از زحمات و حمایت‌های مسئولان استانی و هلال احمر کشور تقدیر و تشکر نماییم .

۴۶

کد خبر 1829500

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین