واگذاری ۱۷۳ قطعه زمین به متقاضیان در لرستان

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: حداقل ۱۰۰ هکتار زمین در بروجرد نیاز بوده تا مقدمات الحاق آن به انجام برسد و تاکنون ۱۷۳ قطعه زمین به متقاضیان واگذار شده است.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، بهزاد شاکرمی در جمع خبرنگاران گفت : در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت در استان تاکنون ۱۰ هزار نفر متقاضی در لرستان ثبت‌نام کرده‌اند.

وی اضافه کرد: برای این تعداد متقاضی به حداقل ۵۰۰ هکتار زمین مسکونی نیاز است که در حال تامین اراضی مورد نیاز و الحاق آنها به شهرها هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: امروز در حال تسطیح زمین ۱۲ هکتاری معروف به “طیاره بروجرد” که تاکنون ۱۷۳ قطعه آن به متقاضیان واگذار شده و در بروجرد حداقل ۱۰۰ هکتار اراضی نیاز است تا مقدمات الحاق آن به انجام برسد.

شاکرمی اضافه کرد: تا پایان سال حرکت خوبی در بحث واگذاری زمین به متقاضیان جوانی جمعیت انجام خواهیم داد.

وی تصریح کرد: برای آماده سازی ۵۰۰ هکتار زمین حداقل به ۱۵۰۰ میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان خاطرنشان کرد: مقدمات تامین این منابع انجام شده تا ظرف یک سال آینده کل متقاضیان جوان جمعیت را صاحب زمین کنیم.

46

کد خبر 1839474

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین