افزایش ١٠ درصدی حجم آب سدهای کرمانشاه نسبت به سال گذشته

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه گفت: حجم آب سدهای استان کرمانشاه نسبت به سال گذشته در همین موقع افزایش ١٠ درصدی داشته است. 

رسول فرهادی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: میانگین بارش متوسط در استان از ابتدای سال آبی جدید تا امروز ۸۷/۵ میلیمتر است که به نسبت وضعیت مشابه سال گذشته افزایش ۱۲۹ درصدی داشته است.

وی افزود: البته باید گفت نسبت به وضعیت بلند مدت ۹ درصد کاهش داشته ایم و بیشترین بارش استان کرمانشاه در ایستگاه گواور با ۱۵۴/۵ میلیمتر و کمترین آن در هرسین با ۴۵/۴ میلیمتر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه تصریح کرد: در کرمانشاه ۱۲ سد در حال بهره برداری وجود دارد که حجم مخزن آن ها یک میلیارد و ۳۴۵ میلیون متر مکعب است.

وی ادامه داد: ۲ سد آناهیتا در کنگاور و قشلاق در صحنه نیز در دست اجرا هستند و تا کنون حجم آب پشت سدهای استان کرمانشاه ۶۹۶/۶ میلیون متر مکعب بوده است.

فرهادی خاطرنشان کرد: حجم خالی سدهای استان کرمانشاه ۶۴۹ میلیون مترمکعب است و حجم آب سدها نسبت به سال گذشته در همین موقع ۱۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

46

کد خبر 1845583

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار