به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، احمد فعله گری مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در جمع خبرنگاران با اشاره به عملیات گازرسانی به روستاهای استان اظهار کرد: در سال جاری 60 روستا تا پایان آذر ماه به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شدهاند که با احتساب گازدارشدن این موارد تعداد روستاهای گازدار استان کردستان به 1 هزار و 640روستا ارتقاء یافته است.
وی با بیان اینکه با گازدار شدن این تعداد روستا ضریب نفوذ در جمعیت روستایی به مرز 100 درصد نزدیک شده است، افزود: نفوذ گاز طبیعی در بخش روستائی با تلاش کارکنان شرکت گاز استان کردستان و همراهی پیمانکاران بخش اجرایی در پایان آذرماه به 99 و 7 دهم درصد نفوذ در جمعیت روستایی ارتقاء یافته است.
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان بیان کرد: در سال جاری حجم شبکه گذاری در بخش شهری 39 کیلومتر، در بخش روستایی 310 کیلومتر و 10 کیلومتر هم در بخش صنعتی اتفاق افتاده است.
فعله گری وضعیت نفوذ پذیری گاز طبیعی در استان کردستان را این گونه تشریح کرد: درصد نفوذ پذیری در جمعیت شهری 100 درصد و در جمعیت روستایی 99 و 7 دهم درصد است که در مجموع 99 و 9 دهم درصد از کل جمعیت استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار دارند.
۴۶
نظر شما