اعزام ۳۰۰ نیروی انسانی به مرز خسروی توسط شهرداری کرمانشاه

شهردار کرمانشاه از تجهیزات و امکانات کامل در اختیار زائران حسینی خبر داد و گفت: ۳۰۰ نیروی انسانی به مرز خسروی اعزام شده است.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، نادر نوروزی صبح امروز شنبه (۲۰ مرداد ماه) در آیین بدرقه پاکبانان، کمیته ها و تجهیزات و لوجستیک شهرداری کرمانشاه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سال گذشته ما توفیق داریم که میزبان زائران اربعین حسینی در مرز خسروی باشیم و شهرداری کرمانشاه نظافت مرز خسروی را بر عهده دارد.

وی افزود: همچنین حمل و نقل و جابجایی زائران بر عهده شهرداری کرمانشاه است و ۱۷۰ دستگاه اتوبوس و ۴۰ دستگاه ماشین ون اعزام شده و هم اکنون نیروهای پاکبان و کارگران و ماشین های آتش نشانی اعزام می‌شوند.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: شهرداری کرمانشاه ۳۰۰ نفر نیروی انسانی به مرز خسروی اعزام کرده و این امکانات و نیروی انسانی تا پایان بازگشت زائران اربعین حسینی ادامه خواهد داشت و تجهیزات و ماشین آلات آتش نشانی و ایمنی و نظافت و همه ی تجهیزات لازم به مرز خسروی اعزام خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سازمان فرهنگی هنری شهرداری کرمانشاه و شهرداری تهران در مرز خسروی مستقر هستند و محصولات تهیه شده فرهنگی را ارائه خواهند کرد و راهنمایی لازم صورت می‌گیرد و همچنین تمام خدمات لازم در مرز خسروی در اختیار زائران اربعین حسینی قرار خواهد گرفت.

46

کد خبر 1943135

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار