تنش آبی یازده روستای کنگاور در کرمانشاه رفع شد

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: طرح تقویت آبرسانی شهر کنگاور و رفع تنش آبی یازده روستای این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، رضا داودی در مراسم افتتاحیه طرح تقویت آبرسانی شهر کنگاور و رفع تنش آبی یازده روستای این شهرستان اظهار کرد: این طرح شامل عملیات حفاری و تجهیز چهار حلقه چاه، بهسازی یک حلقه چاه، اصلاح یک کیلومتر خط انتقال آب سایز ۵۰۰ و ۶۰۰ میلی متر و عبور از بزرگراه همدان به صورت عملیات پایپ جکینگ بوده است.

وی افزود: برای اجرای این طرح ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شده که با اجرای آن مشکل آب شرب ۵۴ هزار شهروند کنگاوری رفع می‌شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه تصریح کرد: همچنین در این آیین، عملیات اجرایی آبرسانی به یازده روستای شهرستان کنگاور با اعتبار ۶۶۰ میلیارد ریال نیز آغاز شد.

داودی در پایان خاطرنشان کرد: طی سه سال گذشته به بیش از ۳۵۰ روستا و ۱۲ شهر استان کرمانشاه آبرسانی پایدار انجام شده و آبرسانی به حدود ۵۰۰ روستای دیگر استان هم در دست اقدام است که پیشرفت بیشتر آنها از ۲۰ تا ۹۰ درصد است.

46

کد خبر 1954409

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار