۰ نفر
۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۳۷

مهر نوشت:

کنسرت علیرضا عصار خواننده موسیقی پاپ از تاریخ 19 آبان به مدت سه شب در دو نوبت 18 و 21:30 در سالن رودکی شهر اصفهان برگزار می‌شود.

مدیر برنامه های عصار با اعلام این خبر، گفت : «گروه موسیقی پاپ علیرضا عصار به دنبال برگزاری نخستین دوره کنسرت‌های خود در شهرستان قصد دارد دور جدید از تورهای خود را با اجرا در اصفهان آغاز کند و پس از آن در تاریخ 26 و 27 آبان ماه کنسرتی در تالار شهر جزیره کیش برگزار می کند.»

حبیب صبور در ادامه به قطعاتی که در مجموع این کنسرت‌ها اجرا می‌شود اشاره کرد و گفت: «دور دوم کنسرت‌های این گروه موسیقی با رپرتوار جدیدی از تازه‌ترین آلبوم این گروه روی صحنه می‌رود. قطعات این آلبوم با آثاری که مخاطب تاکنون از این گروه موسیقی شنیده بسیار متفاوت است و بر اساس اشعار کلاسیک مولانا و ترانه‌هایی از ترانه‌سراهای جدید طراحی شده است. در واقع شیوه آهنگسازی این مجموعه ترکیبی از آلبوم‌های «عشق الهی» و «حال من بی تو» است.»

کد خبر 102594

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین