واحد مرکزی خبر : منابع خبری از اهدای یک سبد کالا به شهروندان کره شمالی توسط رهبر آینده خبر می دهند.

به گزارش شبکه تلویزیونی ان اچ کی ، کیم جونگ اون، پسر کیم جونگ ایل که قرار است در اینده جانشین پدر خود شود و رهبری کره شمالی را برعهده گیرد ، یک سبد ویژه کالا را میان شهروندان توزیع کرده است.

این در حالیست که کادر رهبری کره شمالی درصدد است یک بسته کالای دیگر نیز میان مردم توزیع کند.بسته های اهدایی به مردم شامل آرد ، الکل ، روغن نباتی ،ذرت و نیز لباس است.

همچنین بسته اهدایی به مراکز اشتغال نیز مانند کارخانه ها و شرکتهای دولتی شامل گوشت گاو و روغن نباتی است.

تحلیلگران اعلام کردند سبدهای کالای اهدایی در نوع خود بهترین و تا کنون پیشتر در کره شمالی توزیع نشده بودند.

منابع نزدیک به مسائل کره شمالی اعلام کردند کادر رهبری کره شمالی به رهبر آینده که فاقد تجارب سیاسی است وفادار خواهد ماند تا به مردم ثابت کند وضع معیشتی آنها در سایه رهبری آینده ، بهبود خواهد یافت.

کد خبر 102812

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین