خبرنگار ایرنا از جنوب لبنان خبر داد: به دنبال این انفجار که در روستای 'یاطر 'واقع در جنوب لبنان روی داد، 7 نفر نیز به شدت زخمی شدند.
'مهدی محمد' 20 ساله از روستای معروب تنها شهید این حادثه است و 'عبد الکریم' 24 ساله از روستای 'عیتیت' و'حسین حسن منصور' از روستای 'عیتا الشعب،' نبیل بعلبکی'، 'کامل غندور' برای درمان به بیمارستان منطقه منتقل شدند.
اعضای این جمعیت از سه ماه پیش عملیات خنثی سازی بمب های خوشه ای را در این منطقه آغاز کرده بودند.
گفتنی است که در دوران جنگ 33روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان هواپیماهای ارتش رژیم صهیونیستی بیش از دو میلیون بمب خوشه ای به سوی جنوب لبنان پرتاب کرده اند. این بمب ها تاکنون منجر به شهید و مجروح شدن به ترتیب 50 و 391 شهروند لبنانی شده است.
از این رو سازمان ها و جمعیت های لبنانی و جهانی اقدام به عملیات پاک سازی مناطق جنوب لبنان از بمب های خوشه کرده اند که در جریان این عملیات عده ای از اعضای این جمعیت ها مجروح یا شهید شده اند.
نظر شما