درحالی که یک هفته به انتخابات میاندوره‌ای آمریکا باقی مانده است، اکثر تحلیلگران معتقدند، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا مجبور خواهد شد طی دو سال اینده با حزب جمهوری خواه کنار بیاید.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، کاخ سفید با هدف جلوگیری از قرار گرفتن جمهوریخواهان در اکثریت در کنگره، باراک اوباما را برای حمایت از نامزدهای دموکرات به ایالتهایی که ظاهرا این حزب در آنها به پیروزی خواهد رسید، فرستاده است.
تحلیلگران عقیده دارند اوباما چاره ای جز سازش با جمهوریخواهان میانه رو تر نخواهد داشت. برادلی بلکمن مشاور جرج بوش رئیس جمهور پیشین آمریکا می گوید اگر اوباما زیرک باشد باید به کارهای بیل کلینتون در سال هزار و نهصدو نود و چهار بنگرد.کلینتون سریع متوجه شده بود که برای پیروزی دوباره درانتخابات باید با حزب مخالف سازش کند.
حتی اگر کلینتون در سیاست شخصی اش یعنی به تصویب رساندن قانون تامین اجتماعی شکست خورد، وی موفق شد روش مناسب را برای پیروزی دوباره در انتخابات پیدا کرد. در سال 1994 کلینتون در انتخابات میاندوره ای شکست خورد و در برابر جمهوریخواهانِ تشنه انتقام در موقعیت حساسی قرار گرفته بود.وی در آن زمان به طور هوشمندانه ای برنامه های خود را تغییر داد و موفق شد در سال 1996 به طور فاتحانه ای در انتخابات ریاست جمهوری به پیروزی برسد.مشاوران اوباما به احتمال زیاد در خصوص این الگوی موفق تامل خواهند کرد اما ایا این راهبرد برای رئیس جمهور کنونی نیز کارساز خواهداو بود؟

کد خبر 103541

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین