عضو هیات رئیسه مجلس اعلام کرد که هیچ درخواست رسمی از سوی دولت مبنی بر تشکیل جلسه غیر علنی مجلس برای ارائه گزارش درباره شیوه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها به مجلس نرسیده است اما اگر چنین درخواستی مطرح شود با آن موافقت خواهد شد .

حسین سبحانی‎نیا با اشاره به اظهارات معاون پارلمانی رئیس جمهور مبنی برعدم واکنش مجلس به درخواست تشکیل جلسه غیر علنی با حضور نمایندگان دولت و ارائه گزارش درباره نحوه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‎ها به مهر گفت: هیات رئیسه مجلس همواره با درخواست دولتمردان برای حضور در مجلس و ارائه گزارش به نمایندگان موافقت می کند، اما برای ارائه گزارش درباره هدفمند کردن یارانه‎ها تا کنون درخواستی به هیئت رئیسه مجلس نرسیده است.

وی ادامه داد: هر زمان دولت و نمایندگان و وزیران آن بخواهند در جلسه علنی یا غیر علنی به مجلس و نمایندگان گزارشی ارائه کنند هیئت رئیسه مجلس با تشکیل این جلسه موافقت می کند، شیوه کار نیز به این صورت است که دولت طی یک نامه رسمی از هیئت رئیسه مجلس درخواست وقت می کند. اما تا کنون هیچ درخواست رسمی از دولت برای تشکیل جلسه غیرعلنی و ارائه گزارش درخصوص نحوه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها به هیئت رئیسه مجلس نرسیده است.

محمدرضا میرتاج الدینی معاون پارلمانی رئیس جمهور پیش از این گفته بود که دو هفته گذشته با هیئت رئیسه مجلس صحبت کرده و اعلام کرده است، دولت آمادگی دارد که در جلسات غیر علنی و یا ساعات اولیه مجلس اقدامات خود را نسبت به نحوه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها تشریح کند.

کد خبر 104193

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین