۰ نفر
۱۲ آبان ۱۳۸۹ - ۰۶:۱۶

به گزارش مهر:

در حالی که شهریه مهدهای کودک باید تا پایان شهریورماه تعیین و توسط بهزیستی ابلاغ می شد مسئولان این سازمان با گذشت هشت ماه از سال خبر از تشکیل کارگروهی برای بررسی موضوع داده اند. حال آنکه این بلاتکلیفی سبب شده بسیاری از مهدها شهریه خود را با توجیه بیشتر شدن هزینه ها افزایش دهند.

زهرا نوع پرست سرپرست سابق معاونت امور اجتماعی سازمان بهزیستی اواسط آبانماه جاری اعلام کرده بود که تعرفه مهدهای کودک در 9 استان کشور با 10 درصد افزایش نهایی شد و تاکید کرده بود که افزایش تعرفه قبل از ابلاغ در استان تهران ممنوع است. از سوی دیگر سرپرست این سازمان نیز گفته بود که پیشنهاد افزایش شهریه مهدهای کودک در 9 استان به مرحله نهایی رسیده و کمیته سه جانبه ای شامل وزارت بازرگانی، سازمان بهزیستی و اتحادیه صنفی مهدهای کودک تشکیل و به زودی میزان افزایش شهریه مهدهای کودک را تعیین می کنند.

این در حالی بود که علی هاشم مطوریان سرپرست سابق بهزیستی استان تهران اوایل مهرماه مدعی شد که تا چند روز آینده نرخ شهریه مهدهای کودک در تهران ابلاغ می شود اما با وجود اعلام قبلی این سازمان مبنی بر نهایی شدن افزایش 10 درصدی شهریه مهدهای کودک در 9 استان، در جدید ترین اظهار نظر احمد اسفندیاری گفته است که تا به امروز شهریه مهدهای کودک افزایش نیافته و کارگروهی در حال بررسی موضوع است.

اعلام اخیر سرپرست سازمان بهزیستی مبنی بر افزایش نیافتن شهریه ها و ابلاغ نشدن آنها در حالی است که مدیر عامل کانون همیاری و توسعه مهدهای کودک می گوید تعرفه جدید در برخی استانها ابلاغ شده است.

فاطمه دعایی در گفتگو با مهر با بیان اینکه از جزئیات افزایش تعرفه ها در این استانها اطلاع کامل ندارد ادامه می دهد: در جلسه آینده ای که با مهدهای کودک استانها داریم جزئیات این افزایش تعرفه ها را بررسی و اعلام می کنیم.

شهریه مهدهای کودک در سال 88، 33 تا 186 هزار تومان محاسبه شد. در حال حاضر 25 درصد مهدهای کودک فاقد ستاره، 28 درصد یک ستاره، 31 درصد 2 ستاره و 10 درصد نیز 3 ستاره هستند.

در استان تهران 5 درصد مهدهای کودک 3 ستاره، 65 درصد مهدها یک و 2 ستاره هستند. شهریه مهدهای کودک بی ستاره در سال 88 افزایش نیافت و از 33 تا 96 هزار تومان بود. بر اساس ابلاغ بهزیستی شهریه مهدهای یک، 2 و 3 ستاره نیز در طبقات مختلف 86 تا 186 هزار تومان است. مهدهای کودک بدون ستاره فوق برنامه ندارند و مهدهای یک ستاره دارای 2 فوق برنامه، 2 ستاره دارای 3 فوق برنامه و مهد کودک 3 ستاره دارای 4 فوق برنامه هستند.

اگر چه اغلب خانواده ها از بالا بودن شهریه مهدها ناراضی هستند اما از سوی دیگر مدیران مهدها نیز معتقدند که شهریه های دریافتی کفاف مخارجشان را نمی دهد. در این زمینه فاطمه دعایی می گوید که در بسیاری از مهدها هزینه و شهریه دریافتی تقریبا برابری می کند.

وی ادامه می دهد: در بسیاری از مهدها نیز تنها به اندازه حقوق یک کارشناس برای مدیران سود باقی می ماند در حالی که 90 درصد مدیران تحصیلات لیسانس دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 105386

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهران IR ۰۶:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    0 0
    ما درشیرازمهدکودکی داریم که برای سال آینده ازهم اکنون ثبت نام میکندوسالی دومیلیون وهفتصدهزارتومان(ماهیانه 300 هزارتومان)دریافت میکند.
  • بدون نام IR ۰۶:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    0 0
    اگر فوق برنامهاشون بدون كيفيت باشه گرفتن شهريه بالا دور از انصافه. فشار مالي روي والدينه.