مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

سخنگوی وزارت امورخارجه ایران تاخیر گروه وین برای پاسخ به مذاکره جهت تبادل سوخت در چارچوب بیانیه تهران را برای افکار عمومی ابهام آمیز خواند و گفت: به نظر می رسد این کشورها برای پاسخ به این بیانیه وحدت نظر ندارند.

رامین مهمانپرست درباره علت تاخیر گروه وین برای مذاکره جهت تبادل سوخت به مهر گفت: این اقدام گروه وین برای مردم دنیا سئوال برانگیز بوده و شاید یکی از علل اصلی آن این باشد که کشورهای عضو گروه وین بین خود وحدت نظر نداشته و آمادگی برای اینکه به صورت جدی وارد همکاری های هسته ای صلح آمیز شوند، ندارند .

وی افزود:  به هر صورت هر زمان این کشورها  آمادگی لازم برای تبادل سوخت را پیدا کردند ما حاضر به مذاکره در این باره با آنها هستیم.

سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به این سئوال که فکر می کنید فقدان آمادگی گروه وین برای مذاکره درباره تبادل سوخت ارتباطی با مذاکره ایران با گروه 1+5 داشته باشد، گفت: از نظر ما به هیچ وجه بحث مبادله سوخت در دستور کار مذاکره ایران با 1+5 نخواهد بود

 

کد خبر 107687

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین