به گزارش خبرآنلاین، موسیالرضا ثروتی در غیاب محمد مهدی مفتح سخنگوی کمیسیون تلفیقف به دفاع از مصوبات این کمیسیون میپرداخت.
وی با بیان اینکه اگر ماهی میخواهید باید در حوض بگردید و اگر نهنگ میخواهید باید در اقیانوس دنبالش بگردید، در دفاع از تشکیل بنگاههای بزرگ اقتصادی گفت: به خاطر برنامهریزیهای کلان ما باید این کار را بکنیم.
او در نقد سخنان توکلی که با تشکیل بنگاههای بزرگ به دلیل تبعات ناشی از ان مخالفت کرده بود، ادامه داد: ما به سوی کارتل و تراست پیش نمیرویم اصلا ما چنین چیزی در ایران نداریم. اما چرا نباید یک کنسرسیوم برای تولید خدمات داخلی داشته باشیم؟
به گفته وی، این ماده لایحه برنامه پنجم برای حضور ایران در عرصههای رقابتی خارجی لازم است.
محمدرضا باهنر رئیس کمیسیون تلفیق هم با تاکید بر اینکه کشور نیازمند وجود شرکت بیمه با سرمایه بیش از یک میلیارد دلار است، در دفاع از این مصوبه کمیسیونش گفت: در اصل 44 قانون اساسی آمده است که مالکیت در سه بخش تا جایی که با اصول دیگر مطابق باشد و از محدوده قوانین اسلام خارج نشود و موجب رشد و توسعه اقتصادی کشور شود، مورد حمایت جمهوری اسلامی است.
او هم به نوبه خود به سخنان توکلی پاسخ داد و گفت: تعجب میکنم که برخی افراد بحث اقتصادی را مطرح میکنند و میگویند وجود بنگاههای بزرگ باعث تکاثر میشود؛ در حالی که بنگاه می تواند بزرگ باشد ولی مالکین آن افراد کم سرمایهای باشند.
رئیس کمیسیون تلفیق برنامه پنجم که معتقد است در حال حاضر هیچ چارهای جز ایجاد بنگاههای بزرگ نداریم، خاطرنشان کرد: باید شرکت بیمهای در کشور داشته باشیم که سرمایه آن بیش از یک میلیارد دلار باشد؛ چرا که هماکنون بسیاری از بانکهای کشور قصد دارند در خصوص کارهای بزرگ ضمانت دهند اما سرمایه کافی ندارند.
نظر شما