۰ نفر
۲۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۴:۴۴

شهرام شکیبا

اینجانب شهرام شکیبا، در اوج صحت و سلامت عقلی و سلامت نسبی جسمی به دلیل تقاضاهای مکرر مردم در باب ادامه افشاگری‌هایم از آنچه در سه ماه گذشته در روزنامه موسوم به «خبر» دیروز به چاپ رساندم، بار دیگر به جهت تنویر افکار عمومی و برداشتن نقاب‌ها و نشان دادن خیلی از چیزهایی که در مدت حبس سه ماهه‌ام در انباری نتوانسته‌ام نشان بدهم قلم به دست می‌گیرم.

البته پیش از افشاگری اعلام می‌نمایم که بنده کاملاً مستقل از روزنامه هستم و میخ افشاگری را طوری در این ستون کوبیده‌ام که با توپ شرنبنل هم نمی‌توانند از جایم تکانم بدهند. لذا مدام در روزنامه در پاسخ به معاندان و معارضان اعلام می‌دارم: «وایستادم که وایستادم. حالا اگه پام رو یه جایی گذاشتم که شما آخ‌تون در میاد، موضع حساستون رو از زیر پای من ور دارین. من همینم که هستم و مانند سیخ داخل چشمانتان حضور دائم خواهم داشت و عنداللزوم بیشتر هم فرو خواهم رفت.»

... و اما افشاگری

سرویس اقتصادی بنگاه سخن پراکنی موسوم به «خبر» تحت تیول شخصی به نام ع.ح به شماره شناسنامه 1916 می‌باشد.

نامبرده نسکافه گلد JACOBS می‌نوشد. همانطور که می‌دانید شرکت تولید کننده این نسکافه، صهیونیستی است. ع.ح وقاحت را به جایی رسانده که در تحریریه نیز این عمل شنیع را چندبار انجام داده و به طرز جلفی همراه با ع.پ و پ.د که از اعضای گروه سیاه‌نمایی موسوم به سرویس اقتصادی می‌باشند، غش غش می‌خندند.

ع.ح که دارای مدرک سیکل با معدل کل 2/10 می‌باشد، مدعی است که فوق لیسانس اقتصاد دارد و با همین ادعای کذب در روزنامه‌های فراوانی کار کرده حتی حقوق هم گرفته، ع.پ و پ.د هم که از عمال دست نشانده نامبرده می‌باشند، هر دوتایشان روی هم تا سال دوم هنرستان تراشکاری درس خوانده‌اند ولی مدعی مدرک کارشناسی هستند.

در باب وابستگی این گروه به صهیونیست‌ها همین بس که آمار مربوط به شاخص فساد که یک کاندیدا موسوم به م.ح.م.خ (دارای کد 77 در روز انتخابات) در تلویزیون اعلام کرد را طی یک اقدام کاملاً هماهنگ، روز قبلش در روزنامه موسوم به «خبر» به چاپ رساندند و خوشبختانه بر هیچ کس پوشیده نیست که «موسسه موسوم شفافیت بین‌المللی» یک مؤسسه صهیونیستی است و از این رهگذر وابستگی کامل نامبردگان به فلان جا قطعی است.

جماعت نامبرده که حالا ریز پرونده‌شان برای همه روشن شده، درست 24 ساعت بعد از آزادسازی این جانب از بند نامبردگان دیروزی، طی یک اقدام هماهنگ با دستور شخصی موسوم به دکتر ح.ا اقدام به سفیدنمایی کردند. لذا بنده بر خود فرض دیدم که این افشاگری را انجام بدهم تا چهره واقعی ایشان از پشت نقاب سفیدنمایی‌شان که رنگ و بوی ماستمالی دارد بیرون بیاید.

آقایانی که تا چند روز پیش سیاه‌نمایی می‌کردند حالا با این تیترها سفیدنمایی کرده‌اند، در روزنامه دیروز:
- برنج ارزان شد
- رونق بازار سیم‌کارت
- لبخند بورس تهران به نتایج انتخابات
- رونق ازدواج و بازار طلا
- تعامل دولت و بخش خصوصی
- برنامه ساخت مسکن دائم و دو ماهه
- درآمد نفتی ایران به 17 میلیارد دلار رسید

بنده به عنوان وجدان آزاد و آگاه خردجمعی از نامبردگان معلوم‌الحال فوق می‌پرسم، شما تا دو روز پیش کجا بودید؟ چه شد که یکباره گل و بلبلی شد همه چیز؟ حقوقتان از کجاها قطع شده که سفیدنما شده‌اید؟ و صراحتاً به خوانندگان اعلام می‌کنم که اینها مشتی «سفیدنما» نما هستند و با سفیدنماهای واقعی فرق دارند.

گول اینها را نخورید. لااقل گول یک کسان دیگری را بخورید، اگر عادت دارید به گول خوردن، دست‌کم گول اینها را نخورید.

 

کد خبر 10802

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سیاوش IR ۰۵:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۵
    0 0
    دمت داغ!