قهرمان پیشین جودو جهان گفت:« باید هرچه زودتر خود را با تغییر قوانین هماهنگ کنم و اکنون مثل یک ورزشکار صفر کیلومتر هستم.»

آرش میراسماعیلی در جمع خبرنگاران گفت:« از اینکه نتوانستم مدال بازی های آسیایی را کسب کنم، شرمنده مردم هستم اما تمام تلاش خود را به کار بستم.دو سال از تمرینات به دور بودم. 3، 4 ماه است تمرینات فشرده خود را آغاز کرده ام. اگر در کوران مسابقات بودم، قطعاً مدال آور می شدم. از نظر بدنی مشکلی نداشتم.»
قهرمان جهان در پاسخ به اینکه آیا از بازگشت به تیم ملی پشیمان است یا نه می گوید:« پشیمان نیستم. از این شکست برای المپیک لندن درس خواهم گرفت.به نظر همه افراد احترام می گذارم ولی هرکس خود را بهتر می شناسد. در گوانگجو اصلا کم کاری نداشتم و تمام تلاش خودم را کردم.
من از اینکه 2 سال پیش خداحافظی کردم، پشیمانم. اگر مانده بودم و تمرین می کردم، حذف نشده بودم. همه باید کمک کنند و به تیم و من روحیه بدهند تا در المپیک موفق باشیم.»

کد خبر 108847

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین