۰ نفر
۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۰۵:۵۷

رییس دفتر سیاسی حماس اظهار داشت: دخالت‌های آمریکا مانع از حضور حماس در دستگاه امنیتی در کرانه باختری می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی فلسطین الیوم، خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد: حماس خواهان آن است که دو مساله مربوط به کمیته‌ عالی امنیتی پایان یابد و ما خواهان آن هستیم که این کمیته با توافق تشکیل شود و بر غزه و کرانه باختری نظارت داشته باشد و هم چنین پنج موضوع مورد توافق نیز تثبیت شود.

وی با ابراز امیدواری درباره تغییر دیدگاه جنبش فتح و رهایی از دخالت‌های آمریکا طی دیدار سران حماس و فتح که اواخر نوامبر برگزار می‌شود، تصریح کرد: مواضع فتح در نشستی که در دمشق برگزار شد درباره پرونده امنیتی منفی بود و مانع آمریکا در مسیر آشتی ملی وجود دارد.مشعل افزود: از اواخر سال گذشته آشتی ملی وارد مرحله رکود شد و ما با مانع عدم آمادگی برای هر گونه اصلاح در سند آشتی مصر مواجه شدیم.
وی خاطرنشان کرد: حماس دو برون رفت برای همگان مطرح کرد که اول ملاحظات و اصلاحاتی برای سند آشتی بود که با آن مخالفت کردند و راه دوم سند تفاهم‌های مصر بود تا سند تفاهم‌های فلسطینی - فلسطینی تشکیل شود و مسائل مختلف را بررسی کرده و اصلاحات و ملاحظاتی را بر سند مصر شامل شود که این پیشنهاد نیز با مخالفت مواجه شد.خالد مشعل با اشاره به دیدار سران فتح و حماس در 24 سپتامبر در دمشق تاکید کرد: ما این دیدار را فرصتی جدی پس از موافقت مصر با طرح تفاهم‌های فلسطینی یافتیم و شش نکته را در دستور کار قرار داده و پنج نکته را در ربع ساعت بررسی کردیم.
وی افزود: نکته ششمی که در دیدار هیات‌های حماس و فتح باقی ماند مساله کمیته‌ی عالی امنیتی است، ما خواستار آن بودیم که این کمیته با توافق تشکیل شود و نقش و نظارت آن بر نوار غزه و کرانه باختری به صورت برابر باشد ولی آنها گفتند این موضوع نیازمند آن است که ما با مسئولان امنیتی و سران خود گفتگو و رایزنی کنیم.مشعل خاطر نشان کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد بهایی که حماس می‌طلبد را پرداخت کند.

کد خبر 109498

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =