رئیس جریان آزاد ملی لبنان تاکید کرد که این جریان تا زمان بررسی شاهدان دروغین در نشست‌های کابینه و گفت‌وگوهای ملی حاضر نخواهد شد.

به گزارش فارس به نقل از المنار لبنان، میشل عون رئیس فراکسیون "اصلاح و تغییر " در پارلمان لبنان وابسته به جریان آزاد ملی بعد از دیدار با "سلیمان فرنجیه " رئیس جریان المردة تاکید کرد که وزاری این جریان تا قبل از بررسی شاهدان دروغین در کابینه در نشست‌های کابینه حاضر نخواهند شد، وی تاکید کرد که خود نیز در گفت‌وگوهای ملی تا پیش از این زمان شرکت نمی‌کند.
وی همچنین خواستار پایان دادن به اختلافات میان جریان آزاد و المردة شد و بر وجود تفاهم ملی و سیاسی و خانوادگی میان دو طرف تاکید کرد. عون در تشریح سفر خود به فرانسه تاکید کرد که فرانسوی‌ها تنها ایده‌ها و مواضع را شنیدند، این نشان می‌دهد که آنها طرحی در زمینه برون رفت از بحران لبنان ندارند.
فرنجیه نیز در سخنانی به وجود مسابقه میان تلاش‌های عربستان و سوریه و سیاست‌های آمریکا اشاره کرده و در عین حال با توجه به آینده لبنان گفت که کسی قصد ایجاد ناآرامی‌ در خیابان‌ها را ندارد.
وی در جمع اعضای جریان آزاد ملی در "زغرتا " نیز گفت: چهار سال است که استراتژی دفاعی را بررسی می‌کنیم، در این زمینه ما یا باید مقاومت کنیم یا تسلیم شویم، ما در صدد تسلیم شدن نیستیم، چون نمی‌خواهیم کشور را به کسانی که فساد آنها به اثبات رسیده است، تقدیم کنیم.

کد خبر 110068

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =