۰ نفر
۵ آذر ۱۳۸۹ - ۰۷:۳۳

یک کارشناس مسائل سیاسی می‌گوید: کره شمالی هر از چند گاهی برای خروج از بن‌بست‌هایی که با آن روبروست،دست به اقدامات تهاجمی می‌زند.

اسماعیل بشری کارشناس مسائل سیاسی ساعاتی بعد از آغاز جنگ دو کره در گفتگویی با خبر گفت: کره شمالی هر از چند گاهی برای خروج از بن‌بست‌هایی که با آن روبروست،دست به چنین اقداماتی می‌زند.وی افزود:در حال حاضر آن طوری که اغلب کارشناسان به آن باور دارند، بحران کنونی پیونگ‌یانگ بیماری ایل و جانشینی اوست. بحران جانشین کیم جونگ ایل از مهمترین موضوعاتی است که این کشور در حال حاضر با آن روبروست. این نگرانی وجود دارد که بعد از مرگ رهبر کره شمالی در آینده‌ای نزدیک ،کشور با پیامدهای ناخوشایندی مواجه شود و به همین دلیل دست به چنین تحرکات دست می‌زند تا راه را برای جانشین آینده رهبر کره شمالی هموار کند.
بشری در نهایت تصریح کرد:تجربه رفتارهای خصمانه‌ای که دو طرف در گذشته با یکدیگر داشتند این فرضیه را قوت می‌بخشد که با آرام شدن اوضاع طرفین یک سری اتهامات را متوجه یکدیگر ساخته و آن را تکرار کنند و نهایتا هم با گذشت زمان به حالت سکون باز می‌گردد.

متن کامل گفتگو را اینجا بخوانید.

کد خبر 111001

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام DE ۰۸:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    0 0
    نابودی دقیق مکانهای توپ پراکنی توسط کره شمالی در جزیره کره جنوبی نشان داد که کره جنوبی نه جرات آ«را دارد و نه آمریکا به این کشور این اجازه را میدهد تا دست از پا خطا کند . شروع جنگ بمعنی پایان کار حکومت نظامی کره جنوبی است . آمریکا و کره جنوبی نمیتوانند با ایجاد بحران از اتحاد دو کره جلوگیری کنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین