به گزارش ایسنا:

متخصصان تغذیه تاکید کردند: سبزیجات سبز و زرد رنگی حاوی ترکیبی به نام «آلفا ـ کاروتن» هستند که طول عمر را افزایش می‌دهد.

به نظر می‌رسد افزایش سطح آنتی اکسیدان «آلفا ـ کاروتن» در خون تا زمان مرگ را تا 14 سال به تعویق می‌اندازد.

پروتئین‌ها و چربی‌ها به دلیل آسیب رساندن به مولکول وراثتی دی ان آ ، نقش مهمی در بروز بیماری‌های مزمن مثل امراض قلبی و سرطان ایفا می‌کنند.

کاروتنوئیدها شامل بتا ـ کاروتن، آلفا ـ کاروتن و لیکوپن که در گیاهان و میکروارگانیسم ها تولید می‌شوند به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند و در نتیجه می‌توانند با بروز این آسیب‌ها مقابله کنند.

به گزارش سایت اخبار بین‌المللی آسیا، متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا ـ کاروتن و خطر مرگ را در 15 هزار و 318 فرد بالغ 20 سال به بالا ارزیابی کردند.

این متخصصان دریافتند: در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.

این یافته در مجله آرشیو طب داخلی منتشر شده است.

کد خبر 111004

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =