یک مرد هندی پس از آنکه نامزد مورد نظر وی در انتخابات محلی در ایالت بیهار هند پیروز شد یکی از انگشتان دستش را قطع و به الهه ای که می پرستد هدیه کرد. به گزارش خبرگزاری آلمان از دهلی نو ، این دومین انگشتی است که آنیل شارما که در منطقه ای در ایالت بیهار زندگی می کند به اراده خودش قطع می کند . خبرگزاری هند و آسیا اعلام کرد شارما یک انگشت خود را زمانیکه نیچ کومار در انتخابات نوامبر سال 2005 پیروز شده بود قطع و به الهه اش تقدیم کرد .
خبرگزاری هند آسیا به نقل از شارما افزود " من انگشتانم را قطع و به الهه تقدیم کردم زیرا قول داده بودم اگر کومار بار دیگر به قدرت برسد این کار را انجام دهم".
ائتلاف کومار به رهبری حزب جنتا دال دویست و شش کرسی از مجموع دویست و چهل و سه کرسی مجلس بیهار را در انتخاباتی که در پنج مرحله برگزار شد و نتایج آن روز جمعه گذشته اعلام شد به دست آورد. شارما گفت شیفته تلاشهای کومار برای توسعه و کار برای مردم در پنج سال گذشته بوده است . شارما در پاسخ به این پرسش که چرا یک هفته در قطع کردن انگشتش تاخیر کرده است گفت خانواده اش تلاش کرد وی را از این کار منصرف کند .
خ
واحد مرکزی خبر نوشت:
کد خبر 112840
نظر شما