عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز گفت: تا کنون بحثی راجع به انتخابات مجلس نهم در جلسات جامعه روحانیت مبارز مطرح نشده است.

سید رضا اکرمی در گفت و گو با خبرآنلاین در پاسخ به این سوال که چرا اعضای جامعتین در نشست پاستور حضور نداشتند تاکید کرد اصلا قرار هم نبود که اعضای جامعتین در این جلسه حضور پیدا کنند.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز خواهان این شد که جامعتین را در عرض تشکل های دیگر قرار ندهیم. چرا که وی معتقد است جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه های علمیه قم برنامه های کلان خاص خود را دارد.

وی به جلسات اعضای شورای مرکزی جامعه روحانیت اشاره کرد و گفت: تا کنون بحثی راجع به انتخابات مجلس نهم در جلسات جامعه روحانیت مبارز مطرح نشده است.

اکرمی همچنین در خصوص کمیته مشترک جامعتین به خبرآنلاین گفت: این کمیته و بحث هایی که در آن مطرح می شود اصلا ربطی به وحدت اصولگرایان یا انتخابات مجلس ندارد بلکه صرفا مربوط به مسایل درون جامعتین است.

/112ف

کد خبر 113038

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۲
    0 0
    آقایان برای خودشان نقشهای خیلی مهمتری قائل هستند.
  • الف IR ۰۶:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
    0 0
    البته رای مردم در چند انتخابات اخیر کمی با رای روحانیون فاصله داشته...کمی در حد کاملا مغایر...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین