ایرنا نوشت:مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه آلودگی هوای تهران ارتباطی به بنزین تولیدی در شرکت‌های پتروشیمی ندارد، گفت: این محصول تولید داخل با استانداردهای جهانی مطابقت دارد.

'عبدالحسین بیات' افزود: فرآیند تولید بنزین در مجتمع‌ها مانند پروسه تولید در دیگر پالایشگاه‌ها است، ضمن آنکه بنزین سوپر تولیدی در پالایشگاه‌ها که از درجه آرام سوز برخوردارند به علت فناوری بکار گرفته شده در تولید این فرآورده دارای کیفیت بهتری است.
وی درباره شایعات آلودگی هوای تهران به علت استفاده از بنزین تولید داخل، تصریح کرد: آلودگی هوای تهران ارتباطی به بنزین تولیدی نداشته و بیشتر ترفندی از سوی دشمن شکست خورده ایران اسلامی برای کم اثر کردن خودکفایی ایران در تولید بنزین است.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی اظهار داشت: دشمنان زمانی شایعه اینکه امکان تولید بنزین در داخل وجود ندارد را مطرح کردند و در زمانی دیگر آلودگی بنزین تولیدی و امروز هم آلودگی هوای در اثر بنزین تولید داخل را مطرح می‌کنند.
بیات اضافه کرد: دشمنان شایعه وضعیت نامطلوب تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی را نیز مطرح کردند در صورتی که فرآورده تولیدی در مجتمع‌های پتروشیمی نه تنها از لحاظ وزن و ارزش منفی نبوده بلکه در این بخش از افزایش هم برخوردار بوده است.
یادآور می‌شود پیشتر نیز 'سیدمسعود میرکاظمی'وزیر نفت نیز شایعه آلودگی هوای تهران در اثر بنزین تولیدی در داخل را تکذیب و این شایعه را حربه تحریم کنندگان در برابر رسیدن کشور به خودکفایی بنزین ارزیابی کرده بود.

کد خبر 115304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجيد IR ۱۱:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
    0 0
    من هميشه به تندر 90 مدل 88 خودم بنزين سوپر مي‌زدم ولي طي 2-3 هفته پيش به‌طور ملموس كيفيت نازل بنزين را فهميدم، تا حدي كه ماشين من صبح‌ها با يك استارت روشن نميشد و همچني تا 1-2 دقيقه ريپ مي‌زد و دود خروجي از اگزوز واقعاً آزار دهنده بود، كه من بعد آن بنزين معمولي زدم. اين مساله نه تنها براي من بلكه براي همكاران من (با خوردوهاي مختلف با سال توليد 88 و 89) نيز پيش آمده است. مردم در حال استفاده و لمس اين مسايل به عينه هستند و نمي‌توان با تكذيب، جلوي واقعيات را گرفت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین