روزنامه ایران در این باره نوشت:
عصر 20 آذر امسال مأموران کلانتری 12 شهریار از قتل پسر جوانی در شهرک اندیشه باخبر شدند.
به دنبال این جنایت، کارآگاهان و بازپرس ویژه قتل شهریار راهی محل جنایت شدند. پس از بررسیهای مقدماتی، جسد برای تعیین علت اصلی و زمان مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد.
تیم جنایی نیز در بررسیها دریافتند مقتول «سعید» نام داشته و تنها زندگی میکرده است. شواهد نشان میداد او چند روز قبل به دیدار اعضای خانوادهاش در ساوه رفته و پس از بازگشت به قتل رسیده بود.
از آنجا که سرقتی از خانه صورت نگرفته بود، مأموران احتمال دادند او قربانی انتقام شده است. بنابراین مأموران به بازجویی از خانواده «سعید» پرداخته و به پدر قربانی جنایت مشکوک شدند.
در حالی که او در بازجوییها منکر اطلاع از ماجرا میشد، مأموران پی بردند مظنون شماره یک پرونده چهار سال قبل نیز پسر بزرگش را به قتل رسانده و پس از سه سال زندان، آزاد شده است.
آنها همچنین وقتی مطمئن شدند «سعید» و پدرش با هم اختلاف شدید داشتهاند، به بازجوییهای فنی- تخصصی ادامه دادند تا این که سرانجام محسن لب به اعتراف گشود و گفت: «شب قبل از قتل وقتی به خانه آمدم، متوجه شدم سعید، مادر و خواهرش را کتک زده و فرار کرده است. در حالی که به شدت عصبانی بودم، خودم را به خانه پسرم در شهرک اندیشه رسانده و او را با چوب کشتم. بعد هم به خانهام در ساوه بازگشتم.
متهم به قتل پس از اعتراف و بازسازی صحنه جرم، با دستور بازپرس شعبه اول دادسرای شهریار روانه زندان شد.
56181
مرد جنایتکار که به اتهام قتل پسرش محکوم به زندان شده بود، چندی پس از آزادی، دومین پسر خود را نیز به قتل رساند.
کد خبر 118569
نظر شما