رئیس اتحادیه نانوایان کشور با تاکید بر اینکه بهسازی واحدهای نانوایی موجب ارتقاء کیفیت نان خواهد شد، گفت: هر واحد نانوایی به طور متوسط نیازمند 30 میلیون تومان اعتبار برای بهسازی است.
بر اساس گزارش شبکه بازرگانی حسین نظری، با اشاره به ضرورت بهسازی و بازسازی اکثر نانواییهای کشور، ادامه داد: بهسازی نانواییها در بهبود کیفیت نان تاثیرگذار بوده و موجب افزایش سلامت نان تولیدی خواهد شد.
وی، با تاکید براختصاص خط اعتباری 30 میلیارد تومانی از سوی دولت برای بهسازی و ارتقاء فنی واحدهای پخت نان، افزود: با بهبود و ارتقای تجهیزات نانواییها ، مصرف انرژی در این واحدها به میزان قابل ملاحظهای کاهش خواهد یافت.
رئیس اتحادیه نانوایان، در خصوص تاثیر اجرای قانون هدفمندی یارانهها در وضعیت کیفی نان نیز گفت: تا پیش از این واحدهای خبازی حق انتخاب آرد را نداشته و آرد ارسالی از کارخانهها مورد استفاده قرار میدادند. اما با هدفمند شدن یارانه آرد و تعیین قیمت ملی برای آن، نانواییها میتوانند آرد مورد نیاز خود را انتخاب کرده و آرد با کیفیتتری از کارخانجات دریافت کنند.
وی، با اشاره به مذاکرات صورت گرفته برای بهبود کیفیت آرد تحویلی، خاطر نشان کرد: اجرای این قانون موجب شکلگیری رقابت میان کارخانجات تولیدکننده آرد و نانواییها شده است که این رقابت در نهایت منجر به عرضه نان با کیفیت خواهد شد.
گفتنی است که دولت به منظور بهبود کیفیت نان در کشور، یک ردیف اعتباری 30 میلیارد تومانی بمنظور تجهیز، بهسازی و بازسازی نانواییها در نظر گرفته که صاحبان واحدهای پخت نان میتوانند با مراجعه به شرکتهای غله از این خط اعتباری استفاده کنند.
/36
نظر شما