۰ نفر
۱۳ تیر ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۸

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از تعلل دولتمردان عراقی جهت آزادی گروگان های ایرانی که مدتی قبل در اربیل عراق توسط نیروهای آمریکایی ربوده شدند، انتقاد کرد.

به گزارش مهر، منوچهر متکی، وزیر امور خارجه روز شنبه در حاشیه مراسم گرامیداشت بیست و هفتمین سالگرد ربوده شدن 4 دیپلمات ایرانی در لبنان در جمع خبرنگاران ، از کم کاری دولت عراق جهت آزادی گروگان های ایرانی در اربیل عراق، اظهار داشت: ما از دولت عراق که تا کنون نتوانسته آزادی این دیپلمات ها را فراهم کند، گله مندیم.

وی ربایش دیپلمات های ایرانی در اربیل عراق توسط نیروهای آمریکا یی را لکه ننگی بر دامان واشنگتن به ویژه در دوره جورج بوش توصیف کرد و یادآور شد: البته این اقدام آمریکایی ها نیز در کنار دیگر تجاوزات و اقدامات غیر انسانی دولت آمریکا حرکتی طبیعی از سوی نیروهای نظامی این کشور بوده که این مسئله یک بدنامی تاریخی را برای دولت آمریکا در منطقه ثبت نمود.

متکی در ادامه سخنانش وضعیت شکننده کنونی رژیم صهیونیستی در نظام بین الملل را مورد اشاره قرار داد و افزود: پیروزی حزب‌ الله لبنان در جنگ 33 روزه نشانه ای از شکست پذیری این رژیم بود و در واقع این پیروزی نشان داد که شکست رژیم صهیونیستی تنها در سایه مقاومت‌ های توام با ایمان امکان پذیر است.

وزیر خارجه با یادآوری اینکه رژیم صهیونیستی همچنان بر نیات اولیه خود یعنی اشغالگری و تجاوز در خاورمیانه مصمم است، ادامه داد: شکی نیست که دستیابی به حقوق ملت فلسطین و حفاظت از استقلال کشورهای اسلامی با وجود چنین رژیمی، جز از طریق مقاومت و ایستادگی مقدور نخواهد بود.

وی سیاست اخیر برخی مقامات اسرائیلی مبنی بر عدم پذیرش دو دولت در یک زمان، این موضع را خیمه شب بازی جدید مقامات رژیم صهیونیستی نامید و گفت : این همان سرنوشت تلخی است که استکبار جهانی و نماینده آن در منطقه یعنی رژیم نامشروع صهیونیستی برای این دوره از ادامه موجودیت آن طراحی کردند و به اعتقاد ما راه به جایی نخواهند برد.

کد خبر 12015

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • خانم IR ۱۳:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۳
    0 0
    یعنی اونقدر بدبختیم که عراق هم برامون کرکری میخونه؟؟؟!!!!!!!!
  • بی نام IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
    0 0
    تازه اولش است . بعد هم از سوریه - بعد از ونزوئلا و ........ شاکی خواهی شد.
  • بی نام IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۴
    0 0
    اللهم فک کل اسیر انشاءالله هرچه زودترهم دیپلماتها وهم بازداشت شدگان اخیر آزاد شوند امیدوارم درسایه مهر وادب ایران همیشه سرافراز باشد