علی رغم حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور در جلسه امروز مجلس، فرد دیگری به عنوان نماینده دولت در مخالفت با عضویت روسای قوا در مجمع عمومی بانک مرکزی نطق کرد.

به گزارش خبرآنلاین، این در حالی بود که پس از مخالفت مجلس با این موضوع که از مصوبات کمیسیون تلفیق بود؛ محمدرضا میرتاج​الدینی شخصا در موافقت با پیشنهاد احمد توکلی دال بر ابقای ترکیب موجود در مجمع عمومی بانک مرکزی نطق کرد.

او از شرایط ویژه خارجی، تحریم​ها و مشکلات بین​المللی​ای که علیه کشورمان اعمال می​شود یاد کرد و خواستار همراهی مجلس با دولت در چنین شرایطی شد.

معاون احمدی​نژاد، سخنان توکلی را به حق خواند و از ضرورت اختیارات تام دولت در تدوین سیاست​های پولی و مالی کشور سخن گفت.

اگر چه کمیسیون تلفیق مجلس مخالف این پیشنهاد بود و همچنان استقلال بانک مرکزی و حذف اتکایش به دولت را بهترین راهکار می​دانست، اما یک عضو هیات رئیسه مجلس نیز در مقام حمایت از پیشنهاد توکلی، سخن گفت.

جهانبخش محبی​نیا، منشی هیات رئیسه با منطقی خواندن پیشنهاد توکلی که مجمع عمومی بانک مرکزی را شامل رئیس جمهور به عنوان ریاست مجمع عمومی بانک مرکزی، وزیر اقتصاد، معاون برنامه ریزی و دو نفر از وزرا به انتخاب هیات وزیران می​دانست، گفت: با وجود مخالفت دولت با حضور نمایندگان بخش خصوصی و نمایندگانی از دیگر قوا در مجمع عمومی این بانک، بهتر است که به پیشنهاد آقای توکلی رای بدهیم تا قال قضیه کنده شود!

گفتنی است به دلیل اشکالی که در سیستم الکترونیکی مجلس بوجود آمد، رای گیری درباره پیشنهاد توکلی به جلسه عصر امروز موکول شد.

/30111

کد خبر 120808

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین